LPG Shell mi opet mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Headlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aygaz'dan şaşmayın derim. Hem km olarak sizi daha ileriye taşıyor. Hemde performansı hissedilir derece farkediyor.

Deneme amaçlı hiç bir arkadaşımın zararı olmaz bir kere BP deneyin derim.

çok benzinlik denedim her zaman opetten alırım,opet bulamazsam PO :) Diğerleri rampada payılma yapıyor,o yüzden vites düşürüp cok gaza abanmak gerekincede yakıyor.

çok benzinlik denedim her zaman opetten alırım,opet bulamazsam PO :) Diğerleri rampada payılma yapıyor,o yüzden vites düşürüp cok gaza abanmak gerekincede yakıyor.

Selçuk hiç BP denedin mi?

Shellden her gaz alisimda denedim motorun sesi olagandan fazla çıkıyor. Aygaz uzun yolculukta biraz daha fazla km yapıyor ama rampada çekiş düşüyor. En beğendiğim ise bp oldu. Performans ve motor sessizliği bakımından.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben opet'i hiç sevmem. Tabiki shell ;)

Opet Aygaz derim tabikide

bulunduğum yerde shell autogas varsa başkasını almam.
yoksa kesinlikle ipragaz.

Shellden her gaz alisimda denedim motorun sesi olagandan fazla çıkıyor. Aygaz uzun yolculukta biraz daha fazla km yapıyor ama rampada çekiş düşüyor. En beğendiğim ise bp oldu. Performans ve motor sessizliği bakımından.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tespitler gerçekten tam 10 numara aynen öyle BP gazda aracın sesi nerede ise çıkmıyor desem yalan olmaz.

Motorin ve Benzin alırken Shell'in performans ürünlerini tercih ediyordum. Gerçekten çok iyi geliyordu arabaya.
LPG taktırdıktan sonra kesinlikle ama kesinlikle Mogaz ya da Aygaz alıyorum. Bir defasında Yaklaşık 20 kuruş ucuz olması sebebiyle Milangaz'dan doldurdum. Araç yapması gerekenden çok az kilometre yaptı. Yani alırken pahalı gibi gelse de Mogaz ve Aygaz gibi katkılı otogazlar gerçekten çok farkediyor. Eskiden saçma geliyordu bana da ama yaşayıp görünce buna kanaat getirdim.

Bu arada BP Gaz ile ilgili tespitler kulağa hoş geliyo :D Bir de BP deneyelim bakalım.

Geri