LPG regulatörü tamir edilebilirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogun06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
LPG regulatörü motor suyuna gaz kaçırıyor. yenisi 400 lira dediler. acaba tamiri mümkünmü bu regulatörün?

LPG regulatörü motor suyuna gaz kaçırıyor. yenisi 400 lira dediler. acaba tamiri mümkünmü bu regulatörün?

ogün ben açtırdım regülatörü. benimde alttan su kaçırıyordu. conta değiştirdik. topladık taktık. şimdi arabanın rölantisi bozuldu. kendi kendin stop eder oldu saat gibi araba :mad:

ogün ben açtırdım regülatörü. benimde alttan su kaçırıyordu. conta değiştirdik. topladık taktık. şimdi arabanın rölantisi bozuldu. kendi kendin stop eder oldu saat gibi araba :mad:

değistirdinmi abi regulatörü?

değistirdinmi abi regulatörü?

bence değiştirin... hem yenilemiş olursunuz hemde kafanız ağrımaz...

vaporizatör ucuz aslında sizinkinin markası ne ki biz arkadşın e 190 ına atikeri 80 e almıştık üstünde farklı bi marka vardı bulamadık uyar dediler aynende uydu( tek nokta enjeksiyon)

Geçmiş olsun motor suyuna gaz kaçırmasının belirtisi nedir ve zararı nedir acaba

O regülatör Yerlisi 25, yabancısı 100 dolar civarı satılır tamircilere. 400 TL inanılmaz bir rakam. Sakın vermeyin o parayı. Tamir kiti istetip (böyle bir kit sağlar üretici) garantili tamir isteyin.

bu gün ankara şaşmazda damla lpg (lovato bölge bayii) sorunumu 30 dk içnde ve 30 tl ye halletti. çok bilgili ve ilgililer. lpg sorunu olanlar mutlaka uğrasın.

Geri