Lpg problemi ile ilgili

erhan bozok

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar benim opel ectra b cd 1998 model aracım var. aracım da BRC marka sıralı sistem lpg vardır. Benim problemin aracı ilk çalıştırdığım da benzinle çalışıyor ve normal olarak ısınınca gaza geçiyor fakat biraz gittikten sonra (1-2 km) LPG düğmesine baktığımda gazdan benzine geçtiği görülüyor bu da fazla sürmüyor 15-20 mt bu şekilde gittikten sonra kendiliğinden yine gaza geçiyor, acaba ne gibi bir sorun vardır şimdiden vereceğiniz cevaplar içn hepinize teşekkür ederim (acaba düğmesindemi bir sorun var yoksa başka yerinde mi) arabayıda yeni aldım yabancısıyım

Sadece bir ihtimal motor suyunu kontrol edin.

Bu problemi bende yaşıyorum son 15 gündür.İşlerim sebebiyle götüremedim ustaya.Yalnız erhanın dediği gibi önce benzin sonra gaza geçiyor ve tekrar bir dıt dıt sesi ve yine benzinde hafif gaza yüklenip devir saati yükselince tekrar dıt dıt gaza geçiyor.Bir ara baktığımda lpg depo göstergesinin ışıkları tamamen sönmüş olarak görüyorum aradan 15-20 saniye geçiyor tekrar yanıyor dıtt dıttt beynimi yedi bu dıtlarrr sırf bu yüzden güzelim opelimi satıyorum Alıca varsa 2005 elegance new astra :)

lpg nın beynınde sorun olabılır programını yenıden atarlarsa sorun ortadan kalkar

slm arkadaşlar benim opel ectra b cd 1998 model aracım var. aracım da BRC marka sıralı sistem lpg vardır. Benim problemin aracı ilk çalıştırdığım da benzinle çalışıyor ve normal olarak ısınınca gaza geçiyor fakat biraz gittikten sonra (1-2 km) LPG düğmesine baktığımda gazdan benzine geçtiği görülüyor bu da fazla sürmüyor 15-20 mt bu şekilde gittikten sonra kendiliğinden yine gaza geçiyor, acaba ne gibi bir sorun vardır şimdiden vereceğiniz cevaplar içn hepinize teşekkür ederim (acaba düğmesindemi bir sorun var yoksa başka yerinde mi) arabayıda yeni aldım yabancısıyım
iyide sorun nedir anlayamadım normali de budur senin düğmeye basmana gerek yokki araç benzinde çalışmış lpg ye kendi geçmiş sen düğmeye basmışsın benzine geçmiş sonra normal olarak tekrar araç gaza geçmiş sorununuzu net olarak anlatırsanız arkadaşlar da yardımcı olucakktır

Arkadaş düğmeye falan basmamış ki:) Bakmış.

arkadaşlar teşekkür ederim, aracı ustaya götürdüm program atılması gerekiyor dediler BRC programı

BRC programı attılar ve sorun düzeldi

Geri