Lpg litresi 1,25

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bugün ostimden gimata doğru giderken, yıldız sanayiyi geçince sağda total var. total istasyonunun içinde milangaz var. adamlar her tarafa lpg 1,25 diye yazmış. yavaşladım içeridede baya sıra vardı. eğer gazın kalitesinde bir şey yoksa gerçekten avantajlı değil mi. ben şahsen almaya korktum ama devam ederse bi 20 liralık alıp denemede fayd var. sitede alanlar var mı merak ettim.

Ben 2-3 sefer full depo doldurdum ordan güzel ama ne biliyim içime sinmedi pek benim arada gittigimde alıyorum ama opet den vazgeçmem ...

arkadaşlar bugün ostimden gimata doğru giderken, yıldız sanayiyi geçince sağda total var. total istasyonunun içinde milangaz var. adamlar her tarafa lpg 1,25 diye yazmış. yavaşladım içeridede baya sıra vardı. eğer gazın kalitesinde bir şey yoksa gerçekten avantajlı değil mi. ben şahsen almaya korktum ama devam ederse bi 20 liralık alıp denemede fayd var. sitede alanlar var mı merak ettim.

Benim aldığım yerde aynı yer galiba , ostimin içindeki yere gittim önce ama orası kapalıydı iki ayrı istasyon yazmışlar bende yakın olan total e gittim. 2. sayfada fotolar mevcut.

konu güncel kalsın herkesin haberi olsun bundan diye mesaj atıyorum... 3 aydır sadece buradan alıyorum gazı hiçbir sorun yok (: 15 depodan fazla gaz almışımdır buradan...

Son düzenleme:
bence lpgde bazı arkadaşlar çok yanlış hesaplamalar yapıyor çok anormal düşük oranlar çıkıyor.. 1.76dan gaz 3.2den benzin aldığınızda zaten fiziksel olarak %50-%40 tasarruf yapamasınız benzine oranla... sürekli fakirde gitse araba bir %35-%40 belki olur ama o zamanda araba gitmez lpgde hiç gitmiyor bu araba dersiniz... bence o kadar düşük tüketim oranı çıkanlar depoyu bitirsinler bir sonra 10-20 liralık deil 50 liralık gaz alıp bitene kadar kullanıp yazsınlar kmsini... çok daha sağlıklı bir ölçüm olur...

:rock:rock:rock

benim araç ortalama km de 20 kuruş yakıyor 1.6 astra cd 100 bg

yakıt tüketimi ile ilgili bir sürü konu var forumumuzda... buraya yakıt tüketimimizi yazmaksak eğer konu kirlenmemiş olur ve bilmeyen arkadaşlar varsa bu ankarada şimdi 1.37-1.41den satılan milangazı öğrenmiş olurlar...

bu konuyu laf lafı açıyor kısmına alsak daha güzel sanki... orada bir fırsat olarak durabilir... ankaralı arkadaşlar da faydalanabilir...

aygaz shell ve bp de 1,71 tl gaz!!!

Geri