Lpg li astra kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koksal68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de tartarini var..Motor soğukken Lpg de silkeleme yapıyor 2000-2500 devir civarı..Bakıcaz artık. Onun dışında sıkıntım yok çok şükür..

ben yeni tartarini taktırdım,motor sesi değişti gibi biraz ,onun dışında memnunum

5 yıl 60 bin oldu sorun yok lovato..sadece 3-4 kez arıza lambasıı yaktı iyi bir kalibrasyonla düzeldi .lpg de montaj çok önemli kitten daha çok bu önemli montaj bence

BRC Fast modeli 5 yıl 168.000 km. sorunsuz kullandım.
İlk ve tek arıza: geçen ay ısı sensörü değişti.
Yakıt ekonomisi mükemmel. Performans mükemmel. Araç ile uyumu harika.
Bu model hala üretiliyorsa tavsiye ederim.

(LPG nin tek dezavantajı bagajın küçülmesi)

brc fast kullanıyorum 94 binde taktırmıştım şu an 158 binde lpg ile hiç bir problemim olmadı benim tank simit olduğu için bagaj problemimde olmadı aygazı bırakıp milangaza geçtim nerdeyse benzinliye yakın sessizlik ve konforu bulabiliyor

bende 6 ay önce aracıma Atiker lpg kiti taktırdım allah şükürler olsun hiç bir sorunla karşılaşmadım daha

arkadaslar bende 2005 astra h triptonic var.lpgli tartarini. sabah araba calıştıktan sonra performans iyi. sonra gaza gectiğğinde araba hantallasıyor.vites gecişlerinde sendeleme yapıyor.durduğumda stop ediyor ki bu tiplerde stop etmez.sonra tekrar calıştırdığımda sorun düzeliyor yada stop etmesse 5 dk. sonra düzeliyor.anlamadım gitti. gaz ayarlarını da yaptırdım ama sorun devam ediyor. yardım edebilecek var mı?

17 ay ve 16000 km dir Atiker kullanıyorum hiç problem yaşamadım keşke daha önce taktırsaydım

bende lpg yekarsıydım zavollı takdırdım hıc bır problem cıkmaı ne tekleme nede baska bı sorun olmadı bunun nedenıde arabamı 6 aydan 1 bakıma goturuyorum ..lpgded oyle 9 bın klmrede 1 bakımlarına goruyorum hıc bır sorun yok gayet mem nunum

10 ay-15000 km dir landi renzo lpg kullanıyorum,100 km de 7.5 litre yakıyorum sakin kullanımda..hiç bir srun yaşamadım çok şükür,izmirde lpg 6 ay önce 1.68 civarıyken 125 cc benzinli motosıkletımle km de aynı yakıtı yakıyordu..bir 100 kg-diğeri 1.5 tona yakın:D
lpg gerekli ayarlar yapıldıktan sonra büyük nimet...

Geri