Arkadaşlar Merhabalar,
Aracım 2001 Astra 1.6 comfort. İki hafta önce BRC sıralı sistem LPG taktırdım. Genelde benzini OPET'ten alıyordum LPG'yide oradan alayım dedim ve depoyu doldurttum. 20.46 litre LPG şehir içinde 180 KM gitti. Bu değer bana çok geldi galiba 100KM/11.3 LT'ye
tekabül ediyor. Forumları da okudum bu konuda. Herkes Opet'in LPG'den şikayetçi. Filtre tıkıyor falan diyorlar ayrıca SHELL yada TOTAL daha iyi ve biraz daha uzun KM gidiliyor diyorlar. Benim de kafam karıştı. Acaba daha ilk depo olduğundan mı sağlıklı bir ölçüm alamadım 3-5 depo daha kullandıktan sonra mı ne kadar yaktığım net belli olur
Yoksa bu kadar az KM yapması Opet'in LPG'den mi dersiniz
Şöyle bir depo daha doldurtsam Opet'ten sonra bitince Shell'den doldurtsam ikisi arasındaki farkı anlayabilir miyim sizce yoksa bir kaç depo Opet denedikten sonra mı Shell'den bir kaç depo deneyip ölçüm almak daha sağlıklı olur
Aracım 2001 Astra 1.6 comfort. İki hafta önce BRC sıralı sistem LPG taktırdım. Genelde benzini OPET'ten alıyordum LPG'yide oradan alayım dedim ve depoyu doldurttum. 20.46 litre LPG şehir içinde 180 KM gitti. Bu değer bana çok geldi galiba 100KM/11.3 LT'ye