Lpg ile sehir ici ve sehir dısı max kac km

kayakorhankaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra j 1.6 ve Lpg li araci olan arkadaslar,
Aracinizla Lpg de sehir ici ve sehir disi max. Kac km yaptiniz?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 1.4 T var değerleri söylemeyim psikolojiniz bozulabilir :) Artık değerlere bakmıyorum bitince gidip alıyorum yoksa çok yakıyor diye kafaya takıyor insan :)

Valla hasip bey benim lpg ile ilgili bir sorunum vardi hatirlarsaniz lpg enjektor memelerini ufaltmadan once 300 km hic gecmedim ufalttikdan sonra 319 km oldu lpg 1. Kademede ve hala isik yesilden kirmiziya gecmedi 350km bulcam sanirim[emoji16][emoji16][emoji16]

Kırmızı yeşil sizi aldatmasın. Kaç litre lpg aldınız ve 1 litre lpg ile kaç km yol gidiyorsunuz asıl önemli olan budur.

33.5 lt gaz aldim cumartesi 319 km oldu suan ve hala bitti die ikaz almadim. Bittiginde otuyo zaten[emoji4]

1 litre gazla 11 km gideceğinizi varsayarsak 360 km civarında gitmeniz gerekiyor. Uzun yol için genelde 11-13 km değerleri konuşuyorlar sitelerde. Sizin karma tüketimle bu değerlere yaklaşmanız gerekir.

Haklisiniz bende o degerleri bulcagimi dusunuyorum suanki gisatla.

380 km yol yaptım 36 litre gaz ile

hasip bey konu açıldığını görmedim özelden yazmıştım kusura bakmayın.
bende 1.4 t var otomatik şehir içi 33 krş şehir içi , şehir dışı da 130-140 hız ile 25 krş yakıyor.
ne yapayım satayım mı :)

2007 Astra gtc 1.8 140cv kullanicisiyim..suan 328bin km de surekli depo fulleyerek olcerim..sehir ici kullanima cok bagli olarak 11 ila 13 litre arasi tuketim yapiyorum sehir disi uzun yolda ise surekli 140 km hiz ile 10 litre yakiyor Z18XER motor, vites kutum 5 ileri 140'ta 4bin devir cevirio

Geri