LPG ile sadece 3000 devirde Silkelenme Sorunu :)

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar tekrar merhaba. 99 model Astra CD aracımda lovato lpg mevcut. Araç benzinde tıkır tıkır gayet güzel gidiyor. Lpg'ye geçişi de gayet güzel. Yalnız lpg'de 2 ve 3 viteslerde iken 3000 devire gelince araç silkeleniyor. Sanki fren-gaz-fren-gaz yapıyormuşum gibi. Sanki yanma iyi olmuyor da pislik kaçıyormuş araba sallanıyormuş gibi. Ama işin ilginci sadece 3000 devirde ve dediğim viteslerde oluyor. o devrin altında yada üstünde sorun yok. Araç biraz fazla yakıyor şu ara (simit depo 58 ytl ile şehir içi 280 km, ilk çalışmada benzini de var bunun tabi). Bu arabanın ne sorunu vardır sizce ? Ayrıca laptop ile ayar yaptırsam yakıt sorunum düzelir mi ?

Bence laptopa bağlat.Sorun orada görülecektir.

bobin arızalı veya buji kablolarından kaynaklanan bişey aynı sey benim de basıma geldi.değiştirmen gerekiyo.

bobin arızalı veya buji kablolarından kaynaklanan bişey aynı sey benim de basıma geldi.değiştirmen gerekiyo.

Bobin derken ? Ne bobini? Pahalı mıdır değiştirmek ?

laptopa baglat
zengın fakır karısmlarından yapar
yanı once benzıne gore ecu kendını ayarlar lpg nın
benzınden aldıgı bılgılere gore dengeler yenı bır ayarla cozulmesı lazım
20 ytl kadar laptop programı servısıne gıt yoksa yonlendırebılrırım nerdeysen..
ivedikte şimşek ototgaz yada aynı yerde damla otogaz var ihsan usta..

laptopa baglat
zengın fakır karısmlarından yapar
yanı once benzıne gore ecu kendını ayarlar lpg nın
benzınden aldıgı bılgılere gore dengeler yenı bır ayarla cozulmesı lazım
20 ytl kadar laptop programı servısıne gıt yoksa yonlendırebılrırım nerdeysen..
ivedikte şimşek ototgaz yada aynı yerde damla otogaz var ihsan usta..

damla lpg zaten lovato distrübitörü. arabayı ilk alınca kırık olan lpg-benzin switch dügmesinin yenisini almak için oraya gittim, 50 lira bayıldım minik bi düğmeye :(

garantın yokmu arkadasım??
ayrıca duzelmezse bobıne baktır..
o adam parayı copk sevıyor ama benımkıde voltran ankarada baska servıs bayı yok bızde mecbur mahkum gıdıyoruz ama ben butun sıstemı yenılettım garantım devam edıyor 3 yıllıktı 100 ytl verdım regılator ecu enjektor borular gostergeye kadar sıfırlandı sıstem

sorun büyük ihtimalle bujide olabilir

garantın yokmu arkadasım??
ayrıca duzelmezse bobıne baktır..
o adam parayı copk sevıyor ama benımkıde voltran ankarada baska servıs bayı yok bızde mecbur mahkum gıdıyoruz ama ben butun sıstemı yenılettım garantım devam edıyor 3 yıllıktı 100 ytl verdım regılator ecu enjektor borular gostergeye kadar sıfırlandı sıstem

valla arabayı 15 gün önce aldım ve aldıgım kişi garantiden falan bahsetmedi, ben de sormadım. Zaten damla lpg benim lpgnin bağlantısını beğenmedi. lpg beyni asılı kalmış geride biyerde çıkmış vidası falan, onu bağladı yerine taktı. bi filtre daha demişti onu değiştirelim istersen demişti, değişmezse bilmem kaç km'de bir beyin yanar demişti, 50 lira mı ne demişti ona. Ben de para yok dedim sonra yaptırırım dedim. Tamam dedi. LPG konusunda yeni olduğum için pek bilmiyorum. Ama gidip baktıracam.

Geri