LPG için marka ve usta tavsiyeleriniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan invernus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve bir şey daha eklemek istiyorum
1000 km yaptım performansta benzin
ile gaz arasında hiçbir fark göremedim,
hissetmedim, ben biraz olacağına inanıyordum ama
benzinde performansı ne ise gazda da aynı
buna çok şaşırdım gerçekten mükemmel bi durum

Ben de 2 ay önce milano marka LPG sistemi taktırdım. Geçen hafta uzun yola çıktım. Kırşehir - Eskişehir arası normal hızda (110 gbi) kullandım, hatta Ankara'da otobanda kısa süreli 180-200 gibi bastım. Eskişehire geldiğimde km de 125 YTL yaktı. Eskişehir Balıkesir arası biraz bastım, bu arada dur-kalk olayda biraz fazla oldu. Yakıt miktarım 140 YTL civarıydı.

arkadaşlar ben 2 hafta önce zavolli taktırdım aracım 2001 astra comfort hb 26 lt.gaz ile şehir içinde 278 km yol aldım.

taktırıcağın tüpün markası ne olursa olsun sana tavsiyem kesinlikle bu işi adapazarında yaptırmandır

bende brc var eryaman ankara arası kullanıyorum 128 lira yakıyor daha ne olsun.astra 1.6 kesinlikle BRC tavsiye ederim bundan önceki aracımdada brc vardı.peşin 1.500 stafanelli 1250 10 taksit yapıyorlar ve kesinlikle işçilik çok önemli ankarada taktıracak olan arkadaşlara eymen otogazı tavsiye ederim.boranın selamı var deyin gerisini onlara bırakın yanlış anlaşılmasın sakın ticaretle uğraşmıyorum.

astra F aracım da aldesa var performans ve sisteminden memnunum tek nokta enjeksiyon 500 ytl

ses vermesinde problem yok sesi enjektörler yapıyor motor yapmıyor

Geri