LPG hız ve gücü düşürür mü?

italyandan şaşmamak lazım ;)

zovalli marka sırali sistem lpg var ama söle söyleyim ben yokus çıkarken tam gaz basıldığı zaman 1.viteste gazda araç cıkıo tabiki ama normal sekilde ama benzinle denedim ben bunu birde araba yokus yukarı sarıyo ayrıca kese kese çıkıorum.acayip fark var yani sıraliymıs fln hikaye gerçekten az yakıo sadece PERFORMANCE VE ÇEKİSİ AYNI DEĞİL.

2 yıl önce tartarini taktırdım, 44.000 km yol yaptım, gebze düzlüklerinde lpg ile 209 a, düzce civarında 212 yi gördüm, şu ana kadar bir sorun yaşamadım, inşallah bundan sonra da yaşamam ve sizler de yaşamazsınız, saygılarımla.

zovalli marka sırali sistem lpg var ama söle söyleyim ben yokus çıkarken tam gaz basıldığı zaman 1.viteste gazda araç cıkıo tabiki ama normal sekilde ama benzinle denedim ben bunu birde araba yokus yukarı sarıyo ayrıca kese kese çıkıorum.acayip fark var yani sıraliymıs fln hikaye gerçekten az yakıo sadece PERFORMANCE VE ÇEKİSİ AYNI DEĞİL.
zavolli sirali var tam sirali var zavollinın cok ceşidi var yerlısı bıle var

Ben aracımı aldığımda üzerinde zavolli sıralı sitem vardı ve daha 20.000 km yapmıştı.Şuan 40.000 km civarı oldu hiç sorun yaşamadım ve çeşme otobanında 200 km hızı gördüm.Çok memnunum.

Peki bu yüksek hızlara çıktığınızda hiç kesiklik yapmadımı lpg de iken.yada gazı yetiştirememe gibi bi sorunla karşılaşmadınızmı?bitek bendemi var bu sorun anlamadımki??140 km hızdan sonra kesiklik yapmaya başlıyo sanki aracı birisi arkadan belli aralıklarla çekiyomuş gibi oluyo!!!!!!

Peki bu yüksek hızlara çıktığınızda hiç kesiklik yapmadımı lpg de iken.yada gazı yetiştirememe gibi bi sorunla karşılaşmadınızmı?bitek bendemi var bu sorun anlamadımki??140 km hızdan sonra kesiklik yapmaya başlıyo sanki aracı birisi arkadan belli aralıklarla çekiyomuş gibi oluyo!!!!!!
Hiç sorun olmadı.

Bende arabama taktırmayı düşünüyorum ama halen kararsızım marka konusunda. arkadaşlar brc,landirenzo,tartarini bunlardan birisini düşünüyorum +++ ları ve --- leri nelerdir sonradan pişman olmayım yardımcı olursanız sevinirim tşkürler

kısaca motor ömrü 300bin ise lpg takıldıktan sonra bu ömür 200bin e düşer.
ekonomi için disel den şaşmayın derim

km/h gelırsek ben 225de kesıorum 4.vıteste GAZDA
bırde BENZINLE denedım arasında yine fark var :)

Geri