lpg hakkında

bende bugun taktırdım lpg prins marka. 2100 liraya hallettık. hadı hayırlısı tertemız oldu. çekişten duşuş oldu epey ama bu benım kullanım karakterımle alakalı galıba. yanı beklentım fazla oldugundan olabılır. ara hızlanmaları düştü

arkadaşlar aracima bugün lpg taktiriyorum şu anda ustanin elinde.küçükyalida olgun lpg yi tavsiye ettiler.zaten opel yeni arabalainda bu markayi tavsiye ediyormuş.arabam zafira olduğu için tüpü stepnenin yerine koyduruyorum.1600 tl 10 taksit yapiyorlar.yalniz stepnenin yerine takilan tüp muaynede geçerli olmuyormuş.arabamin muaynesine daha bir sene var.gidince anlariz artik.
zannetmem öyle birşey olduğunu.bu ara muayne ne bir sene olması bir şey değiştirmez. rusata işletebilmen için yeniden muyaneden geçirmen gerekiyor. yoksa işletmeden gezicen

Arkadaşlar meşhur bobin yeme durumuda ustaylamı alakalı, kimi 4 ayda bir bobin değiştirirken kimi yıllarca kullandım hiç değiştirmedim diyo?

Arkadaşlar meşhur bobin yeme durumuda ustaylamı alakalı, kimi 4 ayda bir bobin değiştirirken kimi yıllarca kullandım hiç değiştirmedim diyo?
Benim aracımda iki senedir atiker fast 2 marka, sıralı sistem lpg var Allah' a şükür hiçbir sıkıntım olmadı. Şunuda söyleyim lpg ye geçmeden önce aracı benzinde kullanırken yağı kontrol etmek için yağ çubuğunu çekip baktığımda motor yağının rengi devamlı siyah oluyordu, ancak lpg ye geçtim geçeli yağın rengi nezaman baksam sarı. Yani yağ motora daha yeni konulmuş ve özelliğini kaybetmemiş gibi. Sizce lpg yağın özelliğini fazla bozmadığı için bununla doğru orantılı olarak motordaki aşınmalar azalıp motor ömrü uzamaz mı?

Ben atiker taktırmıştım .
Ve filtre bile değimedim.
Ustada bitiyor iş montaj yerini bılen bırı olmalı.
benimki1.8di ve çekiş çok az etkilendi.
İstanbulda bagaja takmak istediler bende konyada taktırdım.
sızdırmazlığıda orda alıp muaneyı İstanbulda sorunsuzca yaptırmıştım.
Bu özel muaneye geçince nedir durum bilmiyorum.
Bağaja lpg koymaktansa satıp kartal alırım demiştim.

sıralı lpg kiti tavsiye ederim

ben kendi aracıma (2lt cdx) zavoli sıralı sistem taktırdım, 1 gün sonra 96 model 2lt omega'ya lavoto düz sistem taktırdım. ikiside x20xev motor. ve ikisindende gayet memnunuz...

arkadaşlar aracima bugün lpg taktiriyorum şu anda ustanin elinde.küçükyalida olgun lpg yi tavsiye ettiler.zaten opel yeni arabalainda bu markayi tavsiye ediyormuş.arabam zafira olduğu için tüpü stepnenin yerine koyduruyorum.1600 tl 10 taksit yapiyorlar.yalniz stepnenin yerine takilan tüp muaynede geçerli olmuyormuş.arabamin muaynesine daha bir sene var.gidince anlariz artik.

yok öyle birşey.. 3 gün once muayene gittim. babalar gibi geçtim. tüpün oldugu yeri açmiyor bile.. rahat olun.. ucuza gaza basmanin keyfine varın

atiker taktırma derimmmm

yedek lastiği bagajda bulundurmazsan, muayenden tabi geçemez o lpg tankını stepne yerine koyan vatandaş ;)

Geri