lpg hakkında

bütün msjlarımı sildim isteyen istediği işlemi yapmakta özgür kimseye karışma hakkımız yok biz fikirlerimiiz söylüyoruz ki bu tür konularında amacı bu. atiker taktırınca yada taktırmayınca benim cebime para girmiyor. ayrıca matematik hesabı yapmasını da gayet iyi bilirim. çünkü matematik bölümü mezunuyum. ayrıca türkiye de en çok atiker marka kitin kullanıldığını siz nasıl ve hangi bilgiyle iddaa ediyorsunuz anlamış değilim. iyi günler.. LPG KİTİ TAKTIRACAK ARKADAŞLAR ATİKER TAKTIRIN!

bütün msjlarımı sildim isteyen istediği işlemi yapmakta özgür kimseye karışma hakkımız yok biz fikirlerimiiz söylüyoruz ki bu tür konularında amacı bu. atiker taktırınca yada taktırmayınca benim cebime para girmiyor. ayrıca matematik hesabı yapmasını da gayet iyi bilirim. çünkü matematik bölümü mezunuyum. ayrıca türkiye de en çok atiker marka kitin kullanıldığını siz nasıl ve hangi bilgiyle iddaa ediyorsunuz anlamış değilim. iyi günler.. LPG KİTİ TAKTIRACAK ARKADAŞLAR ATİKER TAKTIRIN!

Dur bir saniye bu acele niye...

Dostum. Bu bilgiye Palio marka aracıma LPG taktıracağım zaman google aratarak Resmi bir siteden ulaşmıştım. En çok satan ve en yaygın servis ağı ile diye. Eğer Linki tekrar bulabilirsem gösteririm. Ama sen Atikerin %50 şansla çalıştıgı bilgisine hangi resmi kurumdan öğrendin onu anlamış değilim. Atikerin ürünleri sorunlu olabilir veya olmayabilir burada benim anlatmak istedim %50 şans olayı :)
Madem matematik mezunusun. sana %50 muhabbetini söyleyen adama bunun matematiksel olarak bu işletmenin yürümeyeceğini anlatman lazımdı diye düşünüyorum.

Kişisel görüşüm bende araçıma LPG taktıracağım. Ama bu atiker olmayacak neden diyecek olursan bulunduğum bölgedeki ustaların en iyileri BRC'de, geri kalanları çözüm üreten değil. Suçu durmadan arabaya atan tipler.

Saygularımla

Geri