lpg de tekleme çok yakma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra43

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 1500 2500 devir arası genel de tekleme yapıyor bazen de gaza geç tepki veriyor sanki, bunu benzinde yapmıyor Bobin Buji kablosu Bujiler 5000 km olmadı değişeli gaz ayarı düşük desem şehir içi 250ytl yakıyor kışın fazla ısınmıyor fazla yakar diye termostadı da değiştirdim arkadaşlar önce sizlere bi danışayım dedim yardım cı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
ısınmıyor derken kalorıfer mı ısınmıyor ?
termostatka alakası yok
lpg sıstemınızın markasını yazınız ılgılı yerde laptopa baglatıp degerlerı kontrol ettırınız regulator basınc degerlerı karısımlar farklı olabılır saygılar.

ısınmıyor derken kalorıfer mı ısınmıyor ?
termostatka alakası yok
lpg sıstemınızın markasını yazınız ılgılı yerde laptopa baglatıp degerlerı kontrol ettırınız regulator basınc degerlerı karısımlar farklı olabılır saygılar.
aldesa marka sıralı sistem çok yaktığı için ayar yaptırdım ondan sonra oldu ayarı biraz kısmış ta olabilir. ama yakıt düşmedi tekleme araç ısınınca yapıyor sanki motor soğukken tekleme yapmadı

ustalarımızın bir bilgisi yokmu acaba

Kardeş Bendeki De Aldesa. Ayni Sorun Bende De Var. Isininca Oluyor. Soğukken Hiç Problem Yok. Ayrica Ilk Titremeden Sonra Ariza Işiğida Yaniyor. Gaza Yüklensemde Araç çekmiyor. özelliklede Dediğin Gibi 1500 Ve 2500 Devir Arasi. Bir Kaç Defa Bende Ayarlattim Ama Yine Yapiyor. Sorunu çözersen Lütfen Bana Da Bilgi Ver

Kardeş Bendeki De Aldesa. Ayni Sorun Bende De Var. Isininca Oluyor. Soğukken Hiç Problem Yok. Ayrica Ilk Titremeden Sonra Ariza Işiğida Yaniyor. Gaza Yüklensemde Araç çekmiyor. özelliklede Dediğin Gibi 1500 Ve 2500 Devir Arasi. Bir Kaç Defa Bende Ayarlattim Ama Yine Yapiyor. Sorunu çözersen Lütfen Bana Da Bilgi Ver
Aldesa ya ait kronik bir sorun mu yoksa motor soğukken yapsa anlayacağım aksine sıcakken yapıyor ayarlattırdım ama olmadı bakalım çözersem bildiririm

benim lpg de aldesa bende de gaz yemesinde sorun yok ama 90 -100 km sabit hızla giderken tekleme yapıyor gazı kaç defa ayarlattım ama düzelmedi bujiden dediler deiştirdim buji kablosundan dediler deiştirdim ama sorun aynı benzinde yapmıyor sadeece lpg de yapıyor.şehiriçinde sorun yaratmıyor ama uzun yolda çok belli oluyor motor arıza lambası (turuncu ışık) ta yanıyor. çözen arkadaşlar olursa yazarlarsa sevinirim

benim lpg de aldesa bende de gaz yemesinde sorun yok ama 90 -100 km sabit hızla giderken tekleme yapıyor gazı kaç defa ayarlattım ama düzelmedi bujiden dediler deiştirdim buji kablosundan dediler deiştirdim ama sorun aynı benzinde yapmıyor sadeece lpg de yapıyor.şehiriçinde sorun yaratmıyor ama uzun yolda çok belli oluyor motor arıza lambası (turuncu ışık) ta yanıyor. çözen arkadaşlar olursa yazarlarsa sevinirim
Gaz yememe sorunu değil zaten arkadaşım tekleme bu kaçıncı aldesa ve aynı sorun anlamıyorum artık yakıt değerleri nasıl

yakıt çok fazla, bunun bir kaç nedeni var
vakum yanlış yerden alınmış olabilir
enjektör nipelleri yanlış montaj edilmiş olabilir

programla pek alakası yok...

Gaz yememe sorunu değil zaten arkadaşım tekleme bu kaçıncı aldesa ve aynı sorun anlamıyorum artık yakıt değerleri nasıl

benimki ilk takıldığında çok harika idi. 3 ay kadar hiç sorunsuz kullandım. yanlış montaj olsa o zamanda yapmazmı ?

Geri