LPG de benzin sarfiyatınız ne kadar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar arabalarınızda benzin sarfiyatı ne kadar? ;)

Sanki son zamanlarda çok yakıyorum.. Yada zamlar hakkaten etkilemeye başladı lpg cileride..

not: lpg geçiş sıcaklığım 55 derece..

benim geçis sıcaklığım 35 derece 1000 km de 20-25 civarı gibi alıyorum

harikaymış ben 400km de 20 lira alıyorum :D

55 yüksek değil mi

öncelikle 55 derece çok fazla benimki 35 derece. ayrıca 1000 km de nekadar benzin yaktıgımızı kıyaslayamassınız. biri vardır arabayı çalıştırınca 50-100 km gider biri vardır 2 km gider. sonuçda araba ilk çalışdığında motor sıcaklıgı ayarlanan dereceye gelinceye kadar benzin yakar. bulunduğumuz yerin hava sıcaklığıda önemli mesala sinop da sabah yaklaşık 1 km sonra benzine geçiyor. benimde evle iş arası 1,5 km. yani şuanda nerdeyse hep benzinle gidip geliyorum işe

mustafaf abi senin araba lpg / km yapıyoruz ya yakıtı bulmak için bise yakmaz o zaman lpg de :))

mustafaf abi senin araba lpg / km yapıyoruz ya yakıtı bulmak için bise yakmaz o zaman lpg de :))

aynen öyle kardeşim yazın yine saga sola gidiyorduk LPG den faydalanıyorduk. kış geldi hiç bir faydası yok . neyse yazın nasip olursa karadeniz turuna çıkacam hopa da bacanak var onun yanına gidecem, birde yüksek okulu Gümüşhanede okumuşdum oraya gitmek istiyorum

ya ankara malum karasal iklim yeri geliyor -14 -15 oluyor bende uzun süre benzinde ısınsın diye 55 e aldırdım sıcaklığı.. sizin gibi kısa mesafe gittiğimde lpg devreye girmiyor bile..

55 çok ya.benimki 30derece.çok düşük olması da kötü tabi ama ideali 30-35civarı sanırım.izmir olması farkedermi bilmem ama 55e geçene kadar bayağı bi gitmiş olursun.

benimki 35 derecede lpgye geçiyor ve aracı çalıştırıp 4-5dk rolantıde bekliyorum gaza geçsin diye. benzin tüketimimi minimumda tutmaya çalışıyorum.

Geri