LPG-Ateşleme bobini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 37OPEL37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

37OPEL37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar LPG ateşleme bobinini bozar mı? Forumda buna benzer konular var ama net bir bilgi yok. Bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle 1.6 motorlu vectralarda bu sorunun olduğu söyleniyor. benim de 2001 vectra comfort'um var LPG taktırmayı düşünüyordum ama bu sorun kafamı tırmalıyor.

bende 2000 motor onda bile bozdu değiştik :)

Arkadaşlar LPG ateşleme bobinini bozar mı? Forumda buna benzer konular var ama net bir bilgi yok. Bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle 1.6 motorlu vectralarda bu sorunun olduğu söyleniyor. benim de 2001 vectra comfort'um var LPG taktırmayı düşünüyordum ama bu sorun kafamı tırmalıyor.

bende çok düşündüm lpg konusunu, sinop da kastamonu gibi küçük bir yer senede 6000 km ancak yapıyorum. birde bu tür sorunlar çıkar korkusuyla taktırmadım.geçenlerde forumda vardı genelde 1.6 larda sorun çıkartıyormuş.

Bende bozdu ama değişmemekte ısrar ediyom yoksa yensinide bozcak biraz teklemeli meklemeli idare ediyoz bakalım

1.6 motor olmasıyla alakası yok ayrıca lpg genellikle bobini bozmaz bobin yaklaşık 80.000-100.000 km sonra zaten değiştirilmesi gereken bir parçadır benzinli arabada bobin arızası pek farkedilmez fakat lpg de daha belirgindir.yani aracınızdaki bobin eskiyse lpg takılınca değiştirmeniz gerekebilir

lpg ateşleme bobini bozmaz arkadaşlar parçanın bir ömrü vardır gelince değişmesi gerekir

lpg ateşleme bobini bozmaz arkadaşlar parçanın bir ömrü vardır gelince değişmesi gerekir
teşekkürler ben de size özel mesaj atmayı düşünüyordum. gerek kalmadı.

peki usta benzinde iken gaza basınca önce diplere giden ibrenin sonradan fırlamasına ne dersin.

görmeden birşey diyemem dersen ..

Bende bozdu ama değişmemekte ısrar ediyom yoksa yensinide bozcak biraz teklemeli meklemeli idare ediyoz bakalım

BİR AY ÖNCE BENİM ARAÇTA TEKLEME SORUNU OLDU ÖZEL SERVİSTE DEYİŞTİRDİM BOBİN 60 YTL İŞÇİLİK 10 YTL ARABANI ÜZMEYE DEYMEZ

Geri