Lockerz'cıları görelim =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bedava hediye kazanıyorsunuz o site sayesinde:)

çağrı bende lockerze üye oldum netten biraz araştırma yaptım ptz olayı varya video falan ızledıkce artıyor diyorlardı ben izlemeye çalıştığımda izin vermıyor neden :D arkdaş ekledikce siteye ptz kazanıyoruz ya 600 ptz bir ara apple ipod varmıs ben 300 tane msn acsam onları eklesem verırlermı :D

Valla ben uyeydım baya da puanım bırıktı hediye zamanı hediyeler acılınca saniyede bitiyor ben sadece bi t-shirt alabildim 2 aydırda hiç girmiyorum

cadde-41@w.cn bir adette ben alabilirmiyim :D

geldi burak :)

Aynen sağolasın :D üye oldumda pek bişi anlamadım henüz

ayrıntılı açıklama yapıcak bir ivar mı siteyle ilgili ?

hop arkadaşlar ayıp oluyor ama neden benim davet maillerime atlıyorsunuz :D
şaka bir yana ben 20 kişi üye yaptım, zlist oldum, ihtiyacı olanlar davet göndersin :)

öncelikle siteyi anlatıyım.
- sitede günlük login oldukça 2 puan kazanıyorsunuz (siteye girmek yetmiyor, sol altta login yazısına tıklamak lazım)
- günlük anketler var, onlara cevap verdikçe 2 puan kazanıyorsunuz (saçma birşeyler yazsanızda oluyor)
- video izledikçe 2 puan kazanıyorsunuz. (sesi kısıp başka şeylerle uğraşabilirsiniz, ama süreyi atlatamıyorsunuz, illa ki video süresi boyunca bekleyeceksiniz :D )
- arkadaş davet ettikçe 2 puan kazanıyorsunuz. davet gönderdiğiniz kişinin kabul etmesi şart.
- eğer 20 kişi davet edip z-list olursanız tüm bu yaptıklarınızdan 2 katı puan kazanıyorsunuz.

bu şekilde puan biriktiriyorsunuz, ay sonlarında dağıtım yapılıyor.
http://ptzplace.lockerz.com bu site şuan aktif değil ama dağıtım başladığında açılıyor.
buradan zamanı gelince stoklar bitmeden ürün seçebilirseniz 1 kuruş bile ödemeden Amerika'dan kapınıza kadar geliyor.

bu ürünler
iMac 21.5" - 14175 puan
macbook air - 10175 puan
iPad - 3675 puan
İPod Touch 8, 32, 64gb - 1475, 2975, 3375 puan
16gb Nano - 1875 puan
4gb shuffle - 975 puan

yada PayPal
25$ - 1200
50$ - 2200
75$ - 3100
150$ - 4000
500$ - 10000
750$ - 14000
1000$ - 18000
1500$ - 20000 puan değerinde.

- elektronik ürünlerde puanların küsüratlı olmasının sebebi bu ay 175 puan kargo masrafı eklediler. yani normalde mesela shuffle 975 değil 800 puandı.

*1 kuruş bile vermek istemiyorsanız iMac, İpad, macbook, Touch 32-64gb gibi ürünleri baştan unutun :D
muhteşem vergi sistemimiz sayesinde bu ürünler bize yasak :D illa ki bunları alacam derseniz, ürün gelince gümrüğe takılacak, ürün fiyatı üzerinden vergi+başka masraflar ödeyeceksiniz.
Touch 8gb fiyatından dolayı gümrüğe takılmıyor, birçok Türk onun peşinde =)

birde yeni olarak shop açıldı, bunu anlatmama gerek yok çünkü şimdilik Türkiye'ye gönderileri yok.

birde şunu hatırlatmamda fayda var, ilk birkaç ay hiçbirşey beklemeyin :D
bizim ultra hızlı internetlerimiz varya hani 8mbit felan olan yada fiber internetlerimiz, diğer ülkelerde en yavaş internet bizim internetimiz gibi :D
bu yüzden adamlar saniyesinde siteye girip ürün alabiliyor.
bizlerden şanslı birkaç kişi alabiliyor.
bende buna güvenerek hala lockerz'ı takip ediyorum. daha önce touch 8gb yada xbox alabilen Türkler var.

bu internet hızındaki farkı kapatmak için birkaç arkadaş bot yaptı, 9-10 saniye içerisinde ürün alabiliyoruz. programı parayla satıyor.

neyse, eğer bu siteyle ilgilenecekseniz google'dan lockerz forumlarına bakın, kendiniz araştırın, benim anlattığımdan daha anlaşılır şekilde öğrenebilirsiniz.
(zaten 1-2 ay eliniz boş dönünce sizde işin çakallıklarını araştırırsınız :D )

peki puanlar her ay sıfırlanıyor mu ?

Geri