Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
devirlenmede fark etti ama henüz tam anlamıyla deneyemedim işler çok yoğun su borularımı değiştiricem korkuorum, ilk taktığım gece bi kelepçe takmayı unutmuşum boru yerinden kurtuldu direk motorun üstüne buharları fark ettim ama duman sandım çok tırstım eheheh
ama gidişte fark etti benim bulduğum manifoldun çıkış portları 1,4'e göre deneyince anlıycas ne kadar verim aldığımızı ama hissedilir derecede
eyw saol :good:
fotolarını çektim vaktim olsa koyucam siteye ama vaktim olmuo
yalnız harareti daha çabuk yükselmeye başladı gibi acaba gaz kelebeğinin üzerindeki su borularının yönü fark edio mu? yada ters taktıysam hararetin artışında fark edermi?
yaa 1.4 lü kardeşlerim çip için koşturuyoruz uygun çip bulan duyan gören menfaatsizce birbirine haber versin olurmu bu yetmiyo daha fazla gazlamak lazım....