Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadeş ben hararet olayını yaşamıyorum bağlantıları bidaha gözden geçir derim egr yi tekrar manifolda veririsen kirli sıcak havayı gene manifolda yollucan ne işe yarıcak .
Kadeş ben hararet olayını yaşamıyorum bağlantıları bidaha gözden geçir derim egr yi tekrar manifolda veririsen kirli sıcak havayı gene manifolda yollucan ne işe yarıcak .
bak bu fotodaki bakır boru egr'den gelio bide sitenin brinde baya bi okudum egr'nin faydalarını ama baya uzun yazamıcam şimdi bence sende egr'yi geri bağla
egr bence arabanın performansını çalan bir olay bunun yanında yanmış kurumlu gazı geri döndürdüğü içinde ayrı bir pislik unsuru tabi buna Türkiye deki benzinin kalitesizliğinide katarsak egr nin yararını bilemicem.
he hava kirliliği çevre dostu olayı dersen orası ayrı tabi.