Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edilebilir. Bunun için de yine farın açılması gerekli. Aynı zahmet çekilecek sadece mercek olmayacak. Merceksiz oluşacak görüntü de gözükenden çok daha kötü olacaktır.
eski astra g aracımda junyan marka angel farın mercegi çin malı diye hella mercek takmaya kalkmıştım, beceremeyip farı batırmıştım. uzman eller tarafından yapılması şart!
bende led stop alabilirim konuyu takipteyim ama daha detaylı fotoraflarını görebilirsek sevinirim.
Ben corsa d aracımda junyan far kullandım. Du deneyimden sonra oem dışı yada cin malı mercekli far kullanmam. Anca işinin ehli bir usta custom bişey yaparsa oda max maliyet 700 800tlyi geçmicek sekilde.
bende led stop alabilirim konuyu takipteyim ama daha detaylı fotoraflarını görebilirsek sevinirim.
Ben corsa d aracımda junyan far kullandım. Du deneyimden sonra oem dışı yada cin malı mercekli far kullanmam. Anca işinin ehli bir usta custom bişey yaparsa oda max maliyet 700 800tlyi geçmicek sekilde.
Ciddi sekilde aydinlatma problemi var bence tamamen mercekten dolayi olmasi gereken dogrultuda degil daha asagi bakiyor ben en kaliteli xenon setlerinden olan photon ve beyaz ampulle kullandim hep sikinti yasadim yasadigim en buyuk sikinti ise izmirden ankaraya donerken afyona 30km kala suratim 90km iken baska bir araxin ustunden gectigi kopek olusunu goremem oldu bu olaydan sonra hemen cikarip sattim kesinlikle tavsiye etmem herhangi bir opcden cikma alinip takilabilir yada custom yaptirilabilie