Kullanıcı Forumdan Ayrıldığı için mesajını silmişdir..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman siz koltuk kafalıklarına hazır monte edilmiş olanlardan almalısınız bu sayede aracınızın herhangi bir orjinal aksamına da zarar vermemiş olursunuz ve dilediğiniz zaman da çıkartıp orjinal kafalıkları takabilirsiniz sanırım en mantıklısı bu sızın için.arkadasin sorusuna ben de ortak olmak ve de bir hususu daha sormak istiyorum... arac ici kullandiginiz bu cihazin markasina dikkat ediyor musunuz yoksa lcd olsun da ne olursa`olsun mu diyorsunuz... cun ki kaliteli markalar hali hatiri sayilir paralarda ve ben buna kiyamiyorum... ayrica ekrani almakla bitmiyor tv tuner anten falan da gerkiyor galiba ama yenilerde hepsi icinde de olabilir... bir de bunlarla tv izlerken s.ici s.disi goruntu kalitesi yayin kalitesi falan etkileniyor mu bazi yerlerde yayin sinyali alamama gibi sorunlar vatmidir acaba...bizim oglan reklam izleyerek vakit gecirdigi icin uzun yolda kullanma amaciyla alabilirim yoksa ben karsiyim aracta boyle seylerin konumlandirilmasina..
o zaman siz koltuk kafalıklarına hazır monte edilmiş olanlardan almalısınız bu sayede aracınızın herhangi bir orjinal aksamına da zarar vermemiş olursunuz ve dilediğiniz zaman da çıkartıp orjinal kafalıkları takabilirsiniz sanırım en mantıklısı bu sızın için.