lazer cam filmi vs. polis...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egoastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar arabaının camının kösede bi yazı var zaten yüzde 70 e kadar transparanlaştırabilirsiniz

diyo yani çekin 1 numaralı filmleri
yüzde 30 luk max

Audi RS 4 abi 4.2 V8 420hp motoru var sesini bile dinlemek yetiyo insana :D
1024x7682ie2.jpg

kullanmışlığım var, tek kelime MÜKEMMEL..!!

kullanmışlığım var, tek kelime MÜKEMMEL..!!

bende bu tarz olarak en fazla 3.30Cİ a kadar çıkabildim ama bunun sesi falan bambaşka o yüzden gidişide bambaşkadır herhalde

bende bu tarz olarak en fazla 3.30Cİ a kadar çıkabildim ama bunun sesi falan bambaşka o yüzden gidişide bambaşkadır herhalde

bnm okuldan yakın arkadaşım, Mesa'nın sahibinin oğlu.. :D

bnde yeni çıkan spor ve lüks arabaları önce NFS'de, sora arkadaşımda test ediyorum :)

saolsun, bizi kırmayıp 2ayda bi araba değiştiriyo...

en son arabası da, Audi A5 2.7 tdci

bnm okuldan yakın arkadaşım, Mesa'nın sahibinin oğlu.. :D

bnde yeni çıkan spor ve lüks arabaları önce NFS'de, sora arkadaşımda test ediyorum :)

saolsun, bizi kırmayıp 2ayda bi araba değiştiriyo...

en son arabası da, Audi A5 2.7 tdci

arkadaşa bakarmısın :D bende lisedeyken görmediğim araba kalmıyodu da geride kaldı artık hepsi :)

geçen yaz trafik polisi imprezanın orjinal spoilerını ve kaputtaki orjinal hava girişini söktürmeye çalıştı siz nediyosunuz. cam filmi app de bişimi.
JDM%20Subaru%20STI%20Hood%20Scoop2.JPG

Son düzenleme:
ben 3 M fiLm kullanıyorum hem çizilmiyor hem polislerin tepkisini fazla almıyor. ayrıca 3 Sene çiziLmezLik garantiside var =)

opel vectra b lerde zaten transparancy %70 yani %30 gölgeli cam yasal sınırda zaten, dahada karartırsan yasal sınırı gecersin, camların uzerine bakarsanız o yazıyı görürsünüz en ön camdada %75 olması lazım.

opel vectra b lerde zaten transparancy %70 yani %30 gölgeli cam yasal sınırda zaten, dahada karartırsan yasal sınırı gecersin, camların uzerine bakarsanız o yazıyı görürsünüz en ön camdada %75 olması lazım.

heh öle yazıyoda ben tam çevirememişim :)

dogrudur :alkis: :alkis: :good:

Geri