Lastikler arasindaki fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şemsettin Bey;

Desenleri aynı olmasına rağmen hız gruplarının farklı olmasından dolayı ciddi anlamda fiyat farkı olan modeller var.

Büyük ihtimalle ya V yada W 'dir. Ama çok daha iyi bişey istiyorsanız Y derim.

en iyisi sizce hangi gurupdur.araba yılda bir ayliğina rizeye gider okadar diğer zamanlar hep istanbulda.rizenin yollarida biraz stabilizedir ona uygun sağlam bir lastik gurubu biliyormusunz??

arabaylan yariş faln yapmiyorz:)4 mevsim bizi güvenle taşisin yeter performanstan öte daha çok konfora yönelik istiyorum

bu gruplamalar hıza karşı olan direncleridir lastiğin. genelde binek araclarda h kullanılır. v ve üzerindekier performans ve hız lastikleridir... galiba sizin için en uygunu v serisi...

arabanin üzerinde şuanda pirelli p7 var bunuda söyliyim:)

205 55 16 michelin galiba astranın orj lstiği serviste 185 lira fiyat verdiler o da sigorta şirketi aldığı için müşteriye isknto yaparlar heralde çengelköydeki servisti 1 hafta olmadı ben alalı michelin dan şaşmayın derim

oraya bende sormuştum 260 civari falan demişti yanliş hatirlamiyorsam

arabanin üzerinde şuanda pirelli p7 var bunuda söyliyim:)

ovvv en kaliteli performans lastiklerinden biridir. aracınızın donanımı nedir acaba? bu lastik orjinalinde varsa... v yada w serilidir lastiğiniz.

ovvv en kaliteli performans lastiklerinden biridir. aracınızın donanımı nedir acaba? bu lastik orjinalinde varsa... v yada w serilidir lastiğiniz.
araç 2004 elegance dir.motor 1.6. stndart donanima ek olarak afl far birde sunroof var..

p7 üzerinde mi geldi aracın? sonradan takılma değil öyle mi?

Geri