• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hardcat

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Michelin energy saver x green lastik aldım yorumlarınız
birde iki ön lastiğimle kapana girdim kasko karşılarmı değştirmeen önce kaskoya söylesemiydim ama iki lastikte mevtaydı

Sürekli asfaltta kullanacaksan güzel seçim. Diğer yandan kasko şirketleri de işi biliyor. Her şeyi kolayca ödeseler yandılar demektir.

yumuşak ve konforlu lastik , şavaş beyinde yazdığı gibi sürekli asfaltta kullanmak lazım , bozuk yollara pek gelmez.

mantıken öyle savaş abi suistimale açık konu adamın lastiği eskimiştir iki tane lastiğim balom yaptı v s gibi şeyler söyler değiştirir o konuda bu soruyu sorduğuma pişman oldum yapmamamk gerekir hemde sonradan çıkar allah korusun

mantıken öyle savaş abi suistimale açık konu adamın lastiği eskimiştir iki tane lastiğim balom yaptı v s gibi şeyler söyler değiştirir o konuda bu soruyu sorduğuma pişman oldum yapmamamk gerekir hemde sonradan çıkar allah korusun
Kasko zaten bu tür hasarları ödemez, bu tür hasarlar lastiğin imali ile ilgili olduğu için ilgilenmezler. Ama hırsız çalarsa, kaza anında hasar görürse o zaman ödeme yapar.

Geri