Lastik secimi karmaşası

findlove61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel astra hb j kasa enjoy active aracımın kapısında 225 50 17 lastik ölçüleri yazıyor. Aracı yeni aldığımdan lastikler bitik durumda. Önereceğiniz makul fiyatlı lastik markası var mı. 4 lastiği de değiştireceğim yaz lastiği alacağım. Bir de 4 mevsim lastik almak mı yoksa sadece yaz lastiği mi tercih edilmeli.

Öncelikle hocam, yaşadığınız şehre ve konfor ihtiyaçlarınıza göre 4 mevsim konusuna siz karar vermelisiniz. Lastikler konusunda malesef fiyat düştükçe ses artıyor. Bu nedenle bilinen markaları tercih etmelisiniz.

4 mevsim alacaksanız michelin cross climate der geçerim. Bayağı dik bir yokuşta kar ve buz olmasına rağmen çıkardı beni. Ama tanesi 1000 lira. Yaz lastiği için continental önerebilirim. Fakat yine de yaz kış lastiği değişimiyle uğraşırsınız.

hankook kullanıyorum memnunum fiyatı orta seviye. ama 17 jantlı lastiklerin en ucuz fiyatlısı bile 16 jantlı lastiklerin en pahalısı ile başabaş.

Yazlık Önceki aracımda kumho vardı hankook ile aynı fabrika da üretiliyor, şuanki aracımda Goodyear var ikiside güzel lastik
Ortaşeker bişey istiyorsanız falken kumho Goodyear Lassa hepside güzel
Yok iyi olsun derseniz Michelin Pirelli nokian olabilir
Antalya da kışlık kullanmadığım için bişey diyemem

Yaz ve kış lastiği bence ayrı olmalı. Ben iki türde de Petlas tercih ettim. Tamamen fiyatından dolayı. Fakat ikisindende memnun kaldım.

Geri