lastik markası hakkında yardım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Continental kullanıyorum. Fakat fiyatları öyle michelin kadar pahalı felan değil. Lassa felan denilmiş fiyat olarak aynı seviyelerdeydi diye hatırlıyorum.

yahu şu konu ne zaman açılsa herkes atlar.. ve bu son lastik konusu olmayacak biliyorum yarın ben açsam " hangi lastik markası :s " gibi bir konu of of neler yağacak..

dur dayanamadım bende atlayayım.. don lastiği al hoca en güzeli en hesaplısı..

Lassa impetus kullanıyorum çok memnunum.Hem de fiyat olarak diğer markalara göre daha uygun.

ben toyo kullanıyorum hem yumuşak, hem ucuz. kesinlikle kefilim. eğer o pahalı gelirse (195/50/15 toyo t1r 100ytl ye aldım) kumho kullanabilirsin. lassa ve pirelli p6000 iyi değil benden söylemesi...

ben toyo kullanıyorum hem yumuşak, hem ucuz. kesinlikle kefilim. eğer o pahalı gelirse (195/50/15 toyo t1r 100ytl ye aldım) kumho kullanabilirsin. lassa ve pirelli p6000 iyi değil benden söylemesi...
:alkis: :alkis: :alkis:

ben lastikleri arkadaşımdan aldım her marka vardı abi sana impetus vereceğim,kumho verip günahına giremem yolda durmaz araban demişti
ben de onu dinleyip aldım ince yanak günde 1000 tane cukur dolduruyorum istanbul yollarında ne balon,ne yamulma veya başka bir olumsuzluk yaşatmadı bana kısaca çok memnunum Lassa impetustan

ben lastikleri arkadaşımdan aldım her marka vardı abi sana impetus vereceğim,kumho verip günahına giremem yolda durmaz araban demişti

kesinlikle katılıyorum arkadaşına ..kumho yu nasıl kullanıyorlar anlamıyorum.. bugün odtü teknokentten çıktım gidiyorum ışıklarda yanıma bir subaru wrc durdu. işte dedim bilkentli ne olacak Allah banada versin..

derken gözüm lastiklere takıldı .. hacı adam kumho kullanıyor.. olurda okursa ona Allah seni davul etsin diyorum başkada birşey demiyorum.. tabi abimiz 4 saniye geçmeden 100 km yi gördü o lastiklerle o ayrı..

görür görür de durur mu o tartışılır subaruya da kumho yakışır zaten ALLAH akıl versin :)

Kullanıyorum gayet konforlu. Araç faktörüde var tabiki. Yalnız Michelin ve Continental'i aynı kefeye koymak doğru değil bence. Continental almam ben kesinlikle.. Michelin ve Bridgestone iyi hoş ama dayanıksız, çok fazla taş yarası ve yıpranma oluyor 1-2 aylık kullanımda bile...

Michelin ve Continental aynı kefede değil ama ikiside yumuşak hamurlu ve konfor olarak yakın

vectra ct de konfor değil yol tutus ıyı olmalı ayrıca impetus da fena sayılmaz konfor acısından

yol tutuşta tamam ama hamuru çok sert impetusun, bozuk çakıllı yolda konfor michelin ve continentale göre kötü!

katılıyorum ömer ama sürat lastiklerinde konfor aranmaz malumun benim aracın yol tutusu da,frenajı da cok iyi ama tabii ki cok daha iyi lastikler vardır ama benim referansım arkadaşım oldu o uygun gördü bilgisine saygım var bizim firmadaki c4 lerde mıchelin var yeni aldık benim lastiklerin yanında halt etmiş neden hizmet ettiği amaç farklı benim araç yolda tangır tungur hem hamurdan hem yanaktan ama ne amaçla alındığı çok mühim lastiğin

Geri