lastik için bir soru ?????

toprakozz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracın orjinal lastikleri 205X60X15
arkadaşımda nerdeyse hiç kullanmadığı 205X55X15 lastik var
ne dersiniz sizce olurmu? (çap biraz düşecek ama)

bir sorum daha var ,jantlar için.... bijon aralığı 5X112 mi yoksa 5X110 mu hangisi olur???

Son düzenleme:
hiç fikri olan yokmu ya :(

valla lastik işi biraz zevk meselesi diyebilirim sırf asfalta gezerim biraz hava olur dersen pek birşey farketmez bence 5 mm fazla bir fark değil.uygun fiyata olursa al derim,jant konusunda pek fikrim.saygılarımla.

aracın orjinal lastikleri 205X60X15
arkadaşımda nerdeyse hiç kullanmadığı 205X55X15 lastik var
ne dersiniz sizce olurmu? (çap biraz düşecek ama)

bir sorum daha var ,jantlar için.... bijon aralığı 5X112 mi yoksa 5X110 mu hangisi olur???
aracınızın orjinal lastik ebatları 195*65*15 dir yanlış bilgi var

hiçbir düşüş olmaz arkadaşım araç sadece 2-3 mm alçalır onuda zaten fark edemezsin

Daha Güzel olur ben eminim bende daha önce arabamda 195/60/15 kullanırken 195/55/15 e çevirdim ve çok memnunum.gözle hissedilir bir küçülme de olmadı.ama bence çok iii oldu hissediyor kullanıcı. sürüşte.yalnız çukurlara biraz daha dikkat, yanak düştükçe lastik hassasiyeti de artıyor.hiç kullanmamış olabilir ama raf ömrü 5 yıl olduğunuda unutmamak lazım.sertleşmemiş olması önemli.yakıtta tasarrufu da göreceksin eminim.195 olsa daha ii olurdu seninkide.

aracınızın orjinal lastik ebatları 195*65*15 dir yanlış bilgi var

Evet bencede yanlış bilgi var.. Orijinalinden şaşmayın, şaşacaksanız 16 veya 17 inch lastiğe geçin bari...

Daha Güzel olur ben eminim bende daha önce arabamda 195/60/15 kullanırken 195/55/15 e çevirdim ve çok memnunum.gözle hissedilir bir küçülme de olmadı.ama bence çok iii oldu hissediyor kullanıcı. sürüşte.yalnız çukurlara biraz daha dikkat, yanak düştükçe lastik hassasiyeti de artıyor.hiç kullanmamış olabilir ama raf ömrü 5 yıl olduğunuda unutmamak lazım.sertleşmemiş olması önemli.yakıtta tasarrufu da göreceksin eminim.195 olsa daha ii olurdu seninkide.

söylediklerini dikkate alacağım saol

Geri