Lastik Havası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Corsa'nın orjinal lastiklerine kaç hava basmalıyım? teşekkürler..

kullandığın lastiğin kenarında max.psi diye yazar ondan 2 psi fln.aşşağı basarsan uygun galiba diye düşünüyorum.Ama tabi daha bilgili arkadaşlar kesin bişey söylerler.Ama lastik üzerinde yazan max.psi üst sınır.Ben üst sınıra kadar basmıstım.Kasislerde çok zıplıyodu 2 psi indirince normal oldu.Bu önleri ayrı arkaları ayrı nasanlar var bi mantığı varmı onuda bilmiyorum.

lastik ebadın kaç 185 70 14 mü?

185.65.15 olsa ne kadar basmak gerek acaba?

Tüm Opellerin hemen hemen insignia dışında depo kapağının içinde lastik basınçları ağırlığa göre verilmiştir.

peki astra h 225 45 17 olsa kaç basmak lazım?

farketmiyor Opel Astra H larda 225/45/17 sunulan bi ölçü olduğundan depo kapağındaki ölçü uyucaktır bunu kullanma klavuzundan bakarakta teyit edebilirsiniz fabrika verisi hangi lastikler verilmiş hangi basınçlarda yazar

Depo kapağındaki ibarelerde 3+1 yük'e göre önler (2.2) arkalara (1.8) ibaresi vardı bunlar 22 ve 18 bar mıdır? Bu akşam üstü önlere 25 bastım arkalar iyiydi..?

Depo kapağındaki ibarelerde 3+1 yük'e göre önler (2.2) arkalara (1.8) ibaresi vardı bunlar 22 ve 18 bar mıdır? Bu akşam üstü önlere 25 bastım arkalar iyiydi..?

lastik şişirme makinalarında psi - bar dönüşümü yapan bir düğme var. ona basıp bar birimine göre ayarlamalısınız. 2,2 bar 22 psi değildir.

1 bar = 14.5 psi (yaklaşık)

buna göre 2.2 bar 32 psi yapar. 1.8 bar da 26 psi yapar.

Geri