Lastik Hava Basıncı Ölçme Cihazı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akheron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aranızda lastik hava basıncı ölçme cihazı kullanan var mı? Ben %100 doğru kalibreli yani doğru ölçüm yapabilen bir cihaz arıyorum kullanan ve memnun kalan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Anından görüntü :D

Ben bundan bir tane aldım daha aracın lastiğine gelmeden elimde kaldı :D

0905%20201.png

Sağlam bir şeye benziyor ama, nasıl kırıldı ki? Babam kamyoncuydu, metal olanlardan kullanırdı, çok sağlam malzemeydi. Markasını hatırlamıyorum.

Zaten piyasa da buna benzer 5-10 TL ürünlerin iş yapacağını sanmam bunların dışı plastik zorlamaya gelmiyor anında elinde kalıyor birde ağız kısmında olan conta çok dandik anında dağılıyor. İşin özü bende olan o şekilde elimde kaldı :) ilk denemede hemde :)

Zaten piyasa da buna benzer 5-10 TL ürünlerin iş yapacağını sanmam bunların dışı plastik zorlamaya gelmiyor anında elinde kalıyor birde ağız kısmında olan conta çok dandik anında dağılıyor. İşin özü bende olan o şekilde elimde kaldı :) ilk denemede hemde :)

abi ne yaptın ne ölçmeye kalktın ki sen :D kompresörü direk bu aygıta mı bağladın :D şaka bir yana zaten piyasadaki 5 - 10 liralıkların hepsi çin malı ve hiçbirinin tam olarak kalibre edildiğini düşünmüyorum ben. o yüzden kaliteli ve ömürlük bir şey istiyorum inşallah bulurum. Çünkü lastik basıncı çok önemli.

Geri