lastik almam gerekiyorr önerileriniz??

nokian..

herşey iyi hoşta lastik boyutu vermemişsin ;)

bu kısma katılıyorum ama p7 performans lastiğidir. binek lastik istiyorsanız önerim lassa impetus2 olacaktır. fiyat olarak diğerlerine göre uygundur. benim aracımda şuan kullandığım lastiktir ve yakın zamanda lastik yenileyeceğim ve tekrar almayı düşündüğüm bir modeldir.

bridgistone turanza opelin standart lastikleridir.
ancak michelin lastiklerini görünce fikrimi değiştirdim dehşet yapmışlar bence michelin

michelin energy kullanıyorum gayet ıyı yol tutusu ıslak zemındekı fren mesafesı falan...

bu sorunun aynısın ben bilgisine guvendiğim bir arkadaşıma sordum dialog :
+ dostum lastik lazım ne tavsiye edersin.
- mıchelin.
+ başka markalarda var lassa, continantel vb....
- dostum araba deyince aklına ne geliyor
+ mercedes
- latikte de mıchelin mercedestir..

şu anda 4 tane energy var aracımda ve yol tutuş, fren mesafesi ve sesszilik on numara... kaldırımlara dikkat...

bridgistone turanza veya michelin den şaşma derim.

185 65 14 dostum . gaalıba karar verdım gıbı eklemek ıstedıgınız olunca yıne bakıcam buralara yazan herkese tesekkurler

Son düzenleme:
ya bu arada çok önemli nokta mutlaka ama mutlaka lastik almadan çnce üretim tarihine bakın. lastiğiin içinde oval bir diktörgen içerisinde 4609 gib ibare vardır. 49 uncu hafta 09 yılı. bu önemli ne kadar yakın bulursanız o kadar iidr. mümkünse 08 in 50 nci haftası olsun en uzak. bu önemli...

kore malı ve türk malı lastik alma , michelin in avrupa yapımı var hala bazı bayilerde ondan al kafan rahat olsun , bi de tarihine bak lastiğin 2008 den a$$a ise alma

Geri