lastik almam gerekiyorr önerileriniz??

kore malı ve türk malı lastik alma , michelin in avrupa yapımı var hala bazı bayilerde ondan al kafan rahat olsun , bi de tarihine bak lastiğin 2008 den a$$a ise alma

selamlar

sayın gökhan arkadaşım çok yanlı bir yorum yapmışsınız malesef..
sizin michelin dediğiniz marka malesef türkiyeyi 3. dünya ülkesi olarak görüyor ve sizin zannettiğiniz gibi o çokkk çoookk kaliteli!!!!!! lastiklerini türkiyeye göndermiyor..
üstüne birde türkiyede imal edilen bütün markalardan %50 daha fazla ücretle bunları bizlere satıyor..
aynı ürünün daha kalitelisini inanınki güzel ülkemizde üretiliyor...fazladan ücret ödemeye hiç gerek yok fikrimce..

saygılar

Lassa Impetus 2'yi kullanan arkadaşlar. Şu anda 205/55/16 larda tanesi 125 TL kampanya var. Ebatına göre çok iyi fiyat. almayı düşünüyorum ancak Lassa'nın lastiğinin sert olduğu ve gürültü yaptığına yönelik bir inanç var. Doğru mudur? Astranın zaten sert olan süspansiyonunun daha rahatsız hale gelmesinden korkuyorum. Şu anda Continental kullanıyorum.

michelin energy

bu kısma katılıyorum ama p7 performans lastiğidir. binek lastik istiyorsanız önerim lassa impetus2 olacaktır. fiyat olarak diğerlerine göre uygundur. benim aracımda şuan kullandığım lastiktir ve yakın zamanda lastik yenileyeceğim ve tekrar almayı düşündüğüm bir modeldir.

bir hafta önce tanesi 125 TL dört adet lassa aldım şimdilik gayet güzel

Lassa Impetus 2'yi kullanan arkadaşlar. Şu anda 205/55/16 larda tanesi 125 TL kampanya var. Ebatına göre çok iyi fiyat. almayı düşünüyorum ancak Lassa'nın lastiğinin sert olduğu ve gürültü yaptığına yönelik bir inanç var. Doğru mudur? Astranın zaten sert olan süspansiyonunun daha rahatsız hale gelmesinden korkuyorum. Şu anda Continental kullanıyorum.

kore malı ve türk malı lastik alma , michelin in avrupa yapımı var hala bazı bayilerde ondan al kafan rahat olsun , bi de tarihine bak lastiğin 2008 den a$$a ise alma

birde türkiye üretimi lastiğin bizim yollarımıza göre üretildiğini unutmayalım yurt dışından gelen lastikler bizim yollarımıza göre pek uygun değil asfalt kalitesi ülkemizde ortada...

Aracımızın en önemli parçası lastik, yerli yada yapbancı en iyisini almakta fayda var. Kışlıklarıda ihmal etmemek gerek lastik diyip geçmeyelim hayatımız ona bağlı...
Ben michelin kulanıyorm, kışlıkları goodyear alıcam biraz pahalı ama deyer...

dogru gecen gun baktım mıchelın almak sanırsam en ıyısı olacak deneyıp sızede bıldırırım.

valla lastik michelindir on numara....

Good Year

Good year Eagle NCT 5 öneririm, ben uzun zamandır kullanıyorum, cok memnunum.
Alacak site ise www.lastix.com u öneririm.

Geri