lastik almam gerekiyorr önerileriniz??

Lassa Impetus 2'yi kullanan arkadaşlar. Şu anda 205/55/16 larda tanesi 125 TL kampanya var. Ebatına göre çok iyi fiyat. almayı düşünüyorum ancak Lassa'nın lastiğinin sert olduğu ve gürültü yaptığına yönelik bir inanç var. Doğru mudur? Astranın zaten sert olan süspansiyonunun daha rahatsız hale gelmesinden korkuyorum. Şu anda Continental kullanıyorum.

evet hamuru bir çok markaya göre serttir ve doğru duymussunuz biraz ses yapıyor ama öyle çok abartılacak bir ses değil. sert lastiğin biraz sesi olması normaldir. ben vectrada kullanıyorum öyle fazla bir sertlik sıkıntım yok, ses sıkıntımda yok.

lastikde devrim...artık PETLAS...bi arkadaşımın zoruyla petlas imperial PT511 aldım(195x65x15) yok böle bi lastik...5 bin yaptım şimdiye kadar kullandıgım en iyi lastik diyebilirim(87 den beri binmedigim marka kalmadı).
petlas ın bu modeli o kadar yumuşakki lastigi içini dışına çevirdiler gözümün önünde,yok böle bişey.....petlas özelleştikden sonra lastik yetiştiremiyor arkadaşlar....biraz araştırma yaptım,62 ülkeye ihraç ediliyor,yerli malı...geç bunu demeyin...bi deneyin vazgeçemezsiniz....şiddetle tavsiye olunur....

Kumho ku 31

sonar marka lastikten sonra michelin e geçince eşşekten inip ata binmiş gibi oldum.bence michelin

Son düzenleme:
Michelin marka almanızı şidetle tavsiye ederim...
saygılarımla..

corsa c için 175 65 r14 bridgestone evo 330 aldım. tanesi 115. şimdilik gayet memnunum. yol sesi azaldı. üzerinde 4 su kanalı var. yağmurlu havalarda işe yarayacak gibi görünüyor. önceki lastikler ne marka bilmiyorum. araba 80.000deydi. aracın orjinali continental'di. önceki sahibi herhalde bilinmeyen tanınmamış bir marka taktırmış ucuz olsun diye. ama lastik önemli. 4 lastiğin üzerinde gidiyoruz. lastik kötüyse arabanın konforu freni anlamsız kalabiliyor.

bridgestone turanza er 300 ben üçüncü takımlarını aldım bunlar eskisin gene aynısını takarım çok memnun kalırsınn

Lassa Impetus 2 den şaşma.Ben çok memnunum.Bence alınacak yerli en mükemmel lastik.Yerli Mıchelin sayılır........
icon4.gif
Bana da kuzenim bunu tavsiye etti. Lastik bayisinde çalışıyor. Daha önce potenza G3 vardı. Süper lastikti.

Impetus ise ultra sessiz lastik diye geçiyormuş. Şu an için memnunum. Sorun yok. 150*4=600 TL ye aldım 12 taksit...

michelin energy ;)

2gün önce lastix.comda turanza er300 aldım.. öncekilerde potenza gIII idi ama üretimden kalkmış.. turanza er300deadac testinde, yerli yabancı pek çok testlerde birinci gelmiş olan bir lastikmiş. biraz araştırınca bu test sonuçlarına ulaşmak mümkün.

gerçi ben nokian düşünüyordum ama yumuşak hamurdan dolayı bozuk yollarda çabuk aşınıp, balon verdiğini öğrendim.. artı hem bulunmuyor hem bayağı pahalı. Hadi pahasını geçtim, lastik patlasa falan aynısından bulmak zulüm..

er300ü 171liraya aldım, nokian H'ye 190 lira istediler. Ki yukarda bahsettiğim testlerde nokian baya baya gerilerdeydi.. yani 190lira edecekde birşeyi yok.. bozuk, sert, çukurlu-tümsekli yollarda bridgestone üstüne tanımam, gayet dirayetli lastik. düz yolda ise gayet sessiz.

Geri