Lanet olsun opel aldığım güne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CBR125
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enteresan 2 sn hızlanma farkı için bir kamyon laf etmişsiniz b sınıfı giriş seviyesi bir araç almışsınız ralli aracı muamelesi yapıyorsunuz 2 sn hızlanma farkı günlük kullanımda fark edilecek bir şey değil yok yani ne yapmaya çalışıyorsunuzda araç hızlanmıyor anlamadım ? keşke sti yada evo falan alsaydınız, boya konusuna gelince yüksek ihtimal hasarlı araç kaktırmışlar gibi görünüyor gerçi görmeden etmedende birşey söylemenin anlamı yok

Çakmak olmaması sigara kullanmadığım için bana göre. Çünkü hiç kullanmadığım çakmağımı kıramayacağım kişiler kullanıp geri dönülemeyecek şekilde kirletiyordu. Yani ilk hali gibi olamıyordu.
Ben de Corsa'nın dizelini kullanıyorum. Alacağım zaman test sürüşü talep ettim. Bana dizel test araçlarının olmadığını söylediler. Eğer test sürüşü yapmış olsaydım satın almazdım. Ancak, pişman değilim. Çünkü araca alıştım.

Son düzenleme:
komedi gibi yorumlar. bir ton para veriyorsunuz ve "test sürüşü yapmış olsaydım almazdım" diyorsunuz. :kop:

Valla boya konusunda opel araçları çok nazik ufak dokunmalarda hemen boya atıyor ön tamponda çok dikkat etmene rağmen taş vurukları oluştu yuh dedim boya gerçekten çok nazik.

Evet gittim tabiki garantiye almadilar.bidr servis muduru bana saka gibi opel kaportasinin mercedesten bile daha kaliteli saglam oldugunu soyledi.bunu der demez iyi gunler size dedim ciktim zaten.

Gkny nickli arkadas,olay 2 sn hizlanma farki dgl.ben sadece ornek verdim.olay arabin rahat hizlanmasi ve ara hizlanmalar.ben niye teknik verilere gore daha guclu araba alip bu kadar hantal daha fazla yakan bi araba kullaniyim.benim hizla isim yok,normalde motosiklet kullanicisiyim.sattigimdan bunu kullaniyorum.siz herseyi kabullenmeyi huy edinmissiniz.ben 1.3 95 beygir coltumu satip colt alirken arac sollarken hizlanamayacagimi,hizlanirken arabin zorlanip bagirip gitmeyecegini bilmiyodum acikcasi.evo filan al demissin,emin ol evonun yanina yaklasamayacagi motorlari surdum.arabada hiz bana gore degil

Ve arkadaşın foyası ortaya çıkar.. kaç tane kullanıcı adın var sitede ? cbr125 ile açtığın konuya zippo's ile yanıt veriyorsun. Yemezler arkadaşım opel'i git toyota forumlarında honda wv forumlarında kötüle. 5 seneden fazla olacak opel kullanıyorum boyasında senin dediklerini hiç biri olmadı. benim araçlarım 2001 astraydı şimdi 2005 vecta bunlarda yok. dayımda önce 2004 corsa c vardı ki bu araç şirket çıkmasıdı vandı onda bile yok. şimdide 2011 corsa d aldı onda hiç yok.
colt daha iyi hızlanıyor olabilir ama giderken ne kadar güven veriyor orası meçhul. 2sn geç hızlanmasını nasıl fark ettin onuda merak ettim açıkcası ya... tabi böyle bir aracın varsa bizde yersek...

Ve arkadaşın foyası ortaya çıkar.. kaç tane kullanıcı adın var sitede ? cbr125 ile açtığın konuya zippo's ile yanıt veriyorsun. Yemezler arkadaşım opel'i git toyota forumlarında honda wv forumlarında kötüle. 5 seneden fazla olacak opel kullanıyorum boyasında senin dediklerini hiç biri olmadı. benim araçlarım 2001 astraydı şimdi 2005 vecta bunlarda yok. dayımda önce 2004 corsa c vardı ki bu araç şirket çıkmasıdı vandı onda bile yok. şimdide 2011 corsa d aldı onda hiç yok.
colt daha iyi hızlanıyor olabilir ama giderken ne kadar güven veriyor orası meçhul. 2sn geç hızlanmasını nasıl fark ettin onuda merak ettim açıkcası ya... tabi böyle bir aracın varsa bizde yersek...

Psikolojik sorunlarin mi var ? Daha once den uyeydim kullanici sifremi unutmustum,mail adresimde eskiydi.simdi deneyerek giris yaptim eski hesabimdan yaziyorum.goz gore gore neden boyle bisey yapiyim.gel istanbul tuzlaya sana araclarimi gosteriy.amac govde gosterisi yapmaksa gercekten uzulursun.benim cogu forumda kullanici adim zippos git arastir.gel buraya beraber opel atm pendige gidelim bu sikayetle bugun servise gitmismiyim gitmemismiy.10 kez olayin 2 sn olmadigini acikliyorum,safece ornek verdim diyorum sen ne diyosun.araci annem icin aldik,ben e46 kasa 318 kullaniyorum.gunluk islerde corsayi aliyorum.eger benle bi zorun varsa yazdiklarima inanmiyosan ozelden adresimi yazarim gelir bakarsin.İlk mesajımda da yazdım colt teneke,corsa kadar güven vermiyo diye.burda 2 tane sahte üyelik açıcak olsan ikisinede ad soyada aynısını mı girerim.burda bişey paylaşıyoruz saçma saçma iftiralarda bulunuyosunuz.hayatımda ilk defa sanal ortamda bu kadar sinirlendim.burda ciddi ciddi bişey paylaşıyoruz,derdimizi anlatıyoruz.ortaya saçma saçma laflar atıyosun.gel istanbula,tuzlaya yol masrafını herşeyini karşılaştırıcam.corsa kullanıyomuyum kullanmıyomuyum görürsün.senin arabadan anlamadığını laflarından çıkartabiliyorum zaten.her mesajda aynı şeyi söylüyorum araba eski aracım,teknik verilerde daha güçsüz olarak görünen colttan daha hantal,daha fazla kendini zorluyo.bunu nasıl anladın ne demek ? sen araba kullanıyomusun kullanmıyomusun şüpheli.bunu anlamamak için nasıl bi kafa yaşıyosun çözemedim.coltla çıktığım sollamalara çıkamıyorum.coltla arabayı zorlamadan hafifçe hızlanabiliyodum.bu araçla gazı köklemeden hızımı arttıramıyorum.anlayabildin mi şimdi ? yersek miş miş.eğer böyle bi aracım varsa,yanında da bmw kullanıyosam bana ne vericeksin ? madem ki böyle bişey söylüyosun,eğer dediklerim doğruysa ne yapıcaksın ?

git araştır bakalım,kaç kişi opelden 0 araç alıp son 3-4 sene içinde sıkıntı yaşamış ve halledebilmiş..

Son düzenleme:
bomboş teneke ile taş gibi corsa yi kıyaslamiş. Artı dizel ve benzinli motor yuh artık.

bomboş teneke ile taş gibi corsa yi kıyaslamiş. Artı dizel ve benzinli motor yuh artık.

ne dizeli arkadaşım ne diyosun ? 1.3 benzinli colt,1,4 benzinli opel corsa.nerde yazmışım dizel diye ? siz ne içiyosunuz neyin kafasındasınız bi çözemedim arkadaş ? kafanızdan atıp durmayın

ne dizeli arkadaşım ne diyosun ? 1.3 benzinli colt,1,4 benzinli opel corsa.nerde yazmışım dizel diye ? siz ne içiyosunuz neyin kafasındasınız bi çözemedim arkadaş ? kafanızdan atıp durmayın
Yaş 21 mi, 19 mu? Bence kaç olduğu fazla önemli değil ama birini "ne içtin diye" suçlarken daha dikkatli olmak lazım ;).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri