lanet benzinden dolayi scooter ariyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
madem karar verdin 3 4 lira ver sağlam güzel bişey al derim sym olur suzuki burgman olabilir ikinci elleri 4 lira falan hemde harbi scooterın babasıdır yani ;)

sym kymcho piaggio (parçası pahalıdır benzinide biraz yakar ama scooterların bmw sidir)
burgman falan ben tavsiye etmem 400 lüklerinin çoğunda yağ yakma sorunu var ve çok fazla benzin yakıyorlar..

bunun dışında alternatif olarak sıfır 2 yıl garantili sorunsuz bir çin işi alıp 2 -3 sene binip öldürüp satabilirsin sonra gider tekrar sıfır bir çin işi alabilirsin buda bir yöntem..

bide buldum kafama yatti gercekten temiz baktim motor yatmis ustu toz ama cizik yok iii oyuzden asya 125 t

sym kymcho piaggio (parçası pahalıdır benzinide biraz yakar ama scooterların bmw sidir)
burgman falan ben tavsiye etmem 400 lüklerinin çoğunda yağ yakma sorunu var ve çok fazla benzin yakıyorlar..

bunun dışında alternatif olarak sıfır 2 yıl garantili sorunsuz bir çin işi alıp 2 -3 sene binip öldürüp satabilirsin sonra gider tekrar sıfır bir çin işi alabilirsin buda bir yöntem..

:rolleyes: Ceyhun, bu adamın sözlerine kulak ver...;)

arkadaslar 2. el temiz fiyati uygun scooter ariyorum haberiniz olursa buraya yazarsiniz..
ankara olmasi tercihimdir bide baska bi yerden ankaraya getirmesi war tabi :(

simdiden tesekkurler

yani sizde bir ilginç siniz 2.0 motora LPG taktırsam performansım düşer diye üzülüyorsunuz şimdi. Pancar motoruna sahip araca binmeyi planlıyorsunuz :)

lanet benzinnnnnnnnnn

Ceyhun benzinin ne günahı var lanet olan baskaları olmasın sakın

yani sizde bir ilginç siniz 2.0 motora LPG taktırsam performansım düşer diye üzülüyorsunuz şimdi. Pancar motoruna sahip araca binmeyi planlıyorsunuz :)

gileranın runner diye bir scooterı var youtube da falan aratırsanız izleye bilirsiniz modifiyelilerli kalkışda m3 ü geçiyor :D :D o pancarlar iyi gidiyor öyle deme :D :D

Ceyhun benzinin ne günahı var lanet olan baskaları olmasın sakın

lanet amerika irak wergi ii oldumu :)

Geri