lanet benzinden dolayi scooter ariyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tabı bın bın babamda ehlıyet olmadan bınıodu 600 lıra ceza eve gelınce kötü oldu yanı:)

ben yakalnamma :P

abi yiba tarafına baktın mı?

iyide öyle bir izlenim vermişsinizki yani motorcuları hor görür gibi :D yazları motor kadar güzelimi var açık açık püfür püfür.. az yakar çok kaçar trafik derdi yok park yeri derdi yok arabalar bekler siz basar emniyet şeridenden gidersiniz yada şerit aralarından ee tabi çekemeyenler sinirlenenler olucakdır adam olduğu yerde sayarken senin basıp son gaz gitmen adamın zoruna gider :D :D

motora 3 ay binemessin en fazla bulunduğun yere göre konuşuyorum istanbulda en fazla motorun 3 ay yatar ama akdenizdeysen yada o iklimde bir yerlerde 12 ayda binersin..

artı artık kış lastikleri var kar zincirleri var motorlar için scooterlar için bile var yani artık arabaya uygulanan ekipmanların çoğu motorlar içinde var o eskidendi kışın motora binilmez diye şehirlerde motorlu kuryeler yaz kış karda kıyamette çalışıyorlar en basitinden..

Son düzenleme:
Motorcuları küçümsemeyelim, yakarım... :D

Motor almanın mevsimi, fiyatlar ideal, netten de araştır mutlaka temizi denk gelir...
;)

arabanın hakkını ver hakkını diyesim geldi birden :D :D

bws 100 al bin karda çamurda ;)

arabanın hakkını ver hakkını diyesim geldi birden :D :D

werdim benzinde benim hakkimi werdi:mad:

Geri