lanet benzinden dolayi scooter ariyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.0 T mu alsak sukutırı da :D

elektrikli motorlar var tek şarjla 100km gidiyormuş scooter kadar hızlı değil ama yakın mesafelerde iş görür :)

sctoor ii :)

Ceyhun, Yıba çarşısını bi dolaş...;) Benim ki dökük olmasa vereyim derim de senin elinde kalır, ben kırk nazla yürütüyorum...:) Ama 20 TL lik benzinle 1 ay geziyorum gayet güzel oluyor... :D A2 ehliyeti de alıcaksan şimdiden söyleyim 300 TL civarı bi rakam...Yok almam diyodum bende ama motorun üzerine binip keyfini alınca insan gaza gelmeye başlıyor...3-5 ay arabasız dönemde binerim yoksa işim olmaz derken şimdi büyütme planları yapmaya başladım..Hastalıkmış meğer...:)

Km de 18 kurus mu yakıyor ıyıde zaten arabada lpg de oyle yakmıyor mu?

araştırıken tüketim miktarına dikkat edin, geçen yaz bir yerde beklerken, yanıma gelen scooter lı cocuga sormuştum, km de 25 krş yakıyor demişti, benim corsa o kadar yakıyor yahu...

Ceyhun, Yıba çarşısını bi dolaş...;) Benim ki dökük olmasa vereyim derim de senin elinde kalır, ben kırk nazla yürütüyorum...:) Ama 20 TL lik benzinle 1 ay geziyorum gayet güzel oluyor... :D A2 ehliyeti de alıcaksan şimdiden söyleyim 300 TL civarı bi rakam...Yok almam diyodum bende ama motorun üzerine binip keyfini alınca insan gaza gelmeye başlıyor...3-5 ay arabasız dönemde binerim yoksa işim olmaz derken şimdi büyütme planları yapmaya başladım..Hastalıkmış meğer...:)

yıbayi dolasdim simdi bisey yok yaaa

bisiklet az yakar yoruldukça nohut pilava dadanacaksın hopp yola devam...

alalimda yazin kullanirim tak etti benzin yaa !!!!

yaza kadar napacan araba kullanmayacanmı yada karda yağmurda buzda kullanım hayatını tehlikeyemi atacan kaza yapmasanda soğuktan motoru bozmada benden tavsiye:D

Geri