lanet benzinden dolayi scooter ariyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlasalim temizdir umarim yoksa basina oksurumm.. yapmadigim bisey diil

istanbuldannasil getircez

düştüğümüz durumlara bak. Rezilliktir bu ya... Sizin yapacağınız zama da...

walla dizelde care diil motor care

burda ıstedıgın bır bayıye goturup gosterırsın ben sana guvenıyorum bınmen varsa anahtarı al butun ıstanbulda bayılerı gez. ben hıc sorunsuz bınıyorum tam 2 senedır. varsa bır derdı soylesınler. ben sorun yaşamıyorum 2 senedır. sana da sorun yaşamayacagına dair garantıyı şu şartlarda verıyorum. tabı kul yapısı. bozulabilir. gel kendin dene gez 1-2 gun . ondan sonra al. :)

ya son fotosunu warsa lutfen fiyat yuksek cunku sahibinden fln bakiorum ankarada 2009 modelini satiyolar sizinki baya yuksek kaliyor

ceyhun sen cok eskı uyesın. ben sana dıyorum alacaksan sıfırını da alabılırsın. ben cok masraf ettım. ve sıfır almanı kesınlıkle tavsıye etmem. eger daha kucuk caplı bırsey ıstersen gene aynı fıyatlara bws 100 yamaha var. ama çok yakar. yada honda beatlere bakarsın. ama onlar kucuk kalıyor biraz hacmen.

walla fiyat yuksek... bide istanbul ankaraya getirmek war.. o zmna sonra tekrar goruselim...

ist ank e getirmekde dert

okk ceyhun aklında bulunsun yanı.. ben alacak kısının tanıdıgım bırı olmasını ısterım. motorumla çok uğraştım. çok sıkıntılara soktu. nıtekım her çinli yapıyormuş bunu servıslere gıde gele anladım. sonunda motoru komple değiştirerek sorunları çozduk. sıfır almanı tavsıye etmem bu yuzden. bıraz fazla yakar ama bws 100cc tavsıye ederım. km de 18 kuruş cıvarı yakıtı var bws lerin

ok tesekkurler

Geri