Kuş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat öncesine kadar şöyle bir olay yaşadım.Tepeden ilk önce bir gölge geçri.Ne olacak dedim ki kendi kendime...Yarasadır dedim.Kafayı bir kaldırdım...Böyle bembeyaz baykuşa benzeyen fakat çok daha büyük beyaz bir kuş..Bir kartal kadar vardı.İlerideki kediyi kaptı götürdü.Kedi yavru filanda değildi.Kedi baya bi çırpındı ama kurtulamadı.Sonra araştırdım.Puhu kuşu olduğuna kanaat edindim.Daha bilmediğimiz ne hayvanlar var demek ki...

fft5_mf157940.Jpeg

Son düzenleme:
Ormanda mı yaşıyorsunuz?

Bir Nisan şakası gibi.
İlginç bir belgesellik bir durum.

Son düzenleme:
Nam-ı diğer baykuş. Hayvanlar doğada aç kalınca ne yapsınlar ki?

Yok senin plakayı aldığın şehirde yaşıyorum...

20 sene yaşadım Gölbaşı'nda. 20 sene önce Gölbaşı bildiğin Dağ başıydı, ona rağmen kedi kapan kuşlar yoktu. Ondan sordum.

vay be bir yasima daha girdim sanirim savas abininde dedigi gibi hayvanlar ac kalinca napicaklarini bilmiyor

20 sene yaşadım Gölbaşı'nda. 20 sene önce Gölbaşı bildiğin Dağ başıydı, ona rağmen kedi kapan kuşlar yoktu. Ondan sordum.
İnsanlar doğayı bu kadar tahrip ederse Ankara'nın göbeğinde böyle şeyler olacağı bariz...Biz büyüdük ve kirlendi dünya... ;)

vay be kedıyı goturdu demek ..

Allah'tan kedi oralarda dolanıyormuş yoksa mazallah... :)

Şaka bir yana resimdeki hayvanın pençeleri nasıl öyle yav? Hatta ayakları herifin bileği kadar var. Aman yarabbi töbe!

Geri