kuş pisliği deyip geçmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her türlü kuş pisliğini bol sulu bir bez ile yumuşatıp çıkarmak lazım. Özellikle de Martı pislemiş ise hiç kaçırmamak lazım gelir. Aksi taktirde boyayı çabucak yakıyor.

Üç aylık gözüm gibi baktığım arabamın bagaj kapağı üzerine kuş pislemişti. 2 hafta önce viaport'a gittim, bilen bilir oradaki malum yıkama şirketini,arabayı profesyonel ellerde yıkansın cilalı şampuanlarla falan diye... gelince ne görelim kuş pisliğinden eser yok, ama yerinde bulaşık telinle ovalamışsın gibi cizikler. çağırdım elemanı, dedim bu ne!!!! önce yoğunluktan felan dedi, sonra buna yapılacak birşey yok bu böyle çıkar ancak dedi, hafta içi getirin pasta cila atalım diye zırvaladı.... şimdi kimse suç bulmasın masum kuşlara :)))

:mad:Götünü dağlamak lazım bunların

Amiiinnn:)

Kuş pisliği ve deniz suyu çok zararlıdır araç boyasına bunları duydum şimdide gördüm inandım...
Bizim arabada binanın önünde garajda duruyo bikere daha yeni yıkadım kuş pisliğ var die 1 saat sonra cıktım bi tane daha atmış çatıdan tüfek alıp vurasım geldi :D

Kuş pisliği üzerine örttüğüm kumaşın bile, boyasında leke bıraktı.

Gözüm iyice korktu, kuş pisliklerini hemen su döküp temizliyorum.

Arabaya binmeden genelde etraflıca süzerim. gördüğüm kuş pisliklerini silmeye calışırım. en fazla 12 gün kalır oda küçükler. irice olanları gördüğüm an kolanyalı mendille silerim :)

kuş pisliği kuvvetli bir gübredir , geçmiş olsun

oy be ne güldüm yaw.Allah razı olsun herkesten.benımde yaşadığım yerde bi ağaç var büyükçe.belediyenın önünde tepesinde leylek yuvaları var bi sürü.bilen orada bırakmaz arabayı.ama bilmeyenler bazen bırakıyor.arabalar resmen beyaza boyanıyor.
tıpa takalım dicem bu seferde camı kırarlar :)

Geri