kuş pisliği deyip geçmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dışkıları asitli sanırım

Bilmemkaç metrekare boşuk varken özellikle arabaya pisliyorlar. :)

Kuşlar pisliklerini sıvı olarak atmadığı için üre + dışkı olarak atıyorlar dışkıdaki kimyasal ile, Ürik asit dediğimiz öldürmeyen ama araba boyasını mahfeden bir karışım ortaya çıkıyor. :)
Benim garaj tam Ihlamur ağaçının altında ben sadece şu kuş pisliğinden dolayı kışın 2 günde 1 arabamı yıkatmak zorunda kalıyorum :) zaten bu namussuzların dışkısı boyamı cürütmesse araba yıkanmadan dolayı cüreyecek :D

bizim bi müşteride aracını incir ağacının altına park etmiş veee kötü son yeni bmw si mahvolmuş vaziyette kaputta 6-7 tane kadarcık tavanda da bi o kadar yan kapılarada sıçratmışlar bagaj kapağı çok kötü durumdaydı oda bayağı uzun zaman yıkatmamış yıkayıp kurulayınca her yeri açılmaya başladı:(:(

asit oranı çok yüksektir kuş pisliklerinde...

bıranda mı gersek napsak_? :) onlara arabaya ben onların ağzına zıçıyorum :@

geçmiş olsun

temizleyebildinizmi?

öle duruyosa pislik self servislik bi durum yok:)

Kus pislemesi vahim bu durum hemen temizlemek gerek gördügümüz zaman.Eski aracıma ne zaman binecek olsam hep kedi patilerinin izini görüyordum kum griydi ondan mıdır nedir araca pasta yaptırmaktan imanım gevremişti.Onu bırak iyi ki kedi köpek pislemiyo sonra bide eşeler falan bırak boyayı macun tutmaz :D

Boya koruma yapan firmalar martı pisliğine garanti vermiyor diye biliyorum.
Kuş pislikleri için arabaya sık sık cila yapın. Arabayı yeni cilaladığım da kuş sağolsun gelmiş bırakmış kaputa. Gördüğümde kurumuştu parmağımın ucuyla ( dokunuyoruz ama kuş gribi olmayalım düşüncesiyle) dokundum dışkı kalıp halinde kaputtan kayıp yere düştü bende kafamı kaldırıp kuşlara .ıçın uleaan istediğiniz kadar .ıçın diye bağırdım :D :D

Kuşlar da artık kilot giysin kampanyası düzenlemenin zamanı geldi de geçiyor. Hakikatten bunların ne yediğini ben de merak etmeye başladım. Gübre olarak kullanıyorsun çiçekler çoşuyor ama arabanın boyasına gelince boya mahvoluyor.

savaş abi süpersin ya...bende kesinlikle katılıyorum..:kop:

Geri