Kurtlar Vadisi'nde Ne Olacak ??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya biyerden sonrasını insan beyni almıyor tahmin edemiyorum :D varsa fikri olan paylaşsın :) hep en kötü yerde bitiriyorlar sonra bekleki bir hafta gecsin ben buradan nasıl cıkacağını düşünüyorum ama bir yol bulamadım henüz :D:D

ya ben boyle fılmın biraz saçmaladılar gene yha bi kere bizim kanalızasyon sıstemımız oyle ben tahmın etmıyorum altı üstü 10 cm pimas koymuslardır diye düşünüyorum

şimdi bunlar polatı kanaldan kaçırmayı kafaya koyduklarından birsürü saçmalık ve mantık hatası yapmışlar yine.yaw dr minicik iğneyle öldüren güvenliğin kafasına ne olduğu bişeyi atıp öldüren adam, yangın sönrüme tüpüyle ortalığı dağıtan adam birilerinin silahını alıp ordan başka çıkma yolu aramazmı.illa kanala girmek nedir.ayrıca o klozetin altının kanala açıldığını altkatta başka bir hücre omadıüını nerden biliyor.daha bisürü saçmalık var.adam bunun kafayı matkapla deliyo o hiçbişey yokmuş gibi başlığı kafadan çıkarıp atıyo:Do ne yaaa.

bide abdül mal gibi iskenderin gözü önünde durduya uyuz oldum lem geç sedyenin başına hızlıca çekin götürün ne sallanıyosunuz.hadi anladılar kim olduğunu kaçma silahı daya beynine al çıkar ordan nolacakki.

bide abdül mal gibi iskenderin gözü önünde durduya uyuz oldum lem geç sedyenin başına hızlıca çekin götürün ne sallanıyosunuz.hadi anladılar kim olduğunu kaçma silahı daya beynine al çıkar ordan nolacakki.

recep abi orasına bende uyuz oldum madem o niyetle girdin gardiyanları dağıttın ortada kimse yok al sırtına hayda yalla bu kadarmı acizsin 4-5 tane gardiyanı döv ondan sona kaç allahtan senaristler polatı aldıda ordan kurtulduk.

göze göz dişe diş

bence bu sezona başlamadan önce senarist, Prison Break izlemiş bayabi esinlenmiş karakterlerin davranışları çok saçma gelmeye başladı.
feyzullah ın dediği gibi bütün herkezi dağıttı iskenderi orada bıraktı.
biraz çala kalem olmuş beni pek sarmadı bu sezon
bakalımilerleyen bölümlerde düzelirde keyifle izlemeye devam ederiz

Çok mantıksızdı ya düşünsenize hastasınız damardan ilaç alıyosunuz ee sen iradene hakim olup bu ilaç beni iyileştirmesin diyebiliyormusun bırak mantıgı fizytolojiyi bile aştılar hadi tamam polatı kurtar 1 şekilde ama bunuda mantıklı yap dimi ama ?!?
Yanlız arkadaşlar kanalizasyon sistemimiz süpermiş onu öğrendik 1 de memlekette altyapı yok diyoruz. Haksızlık ediyormuşuz :)

Çok mantıksızdı ya düşünsenize hastasınız damardan ilaç alıyosunuz ee sen iradene hakim olup bu ilaç beni iyileştirmesin diyebiliyormusun bırak mantıgı fizytolojiyi bile aştılar hadi tamam polatı kurtar 1 şekilde ama bunuda mantıklı yap dimi ama ?!?
Yanlız arkadaşlar kanalizasyon sistemimiz süpermiş onu öğrendik 1 de memlekette altyapı yok diyoruz. Haksızlık ediyormuşuz :)
yaw adamın beynine doğrudan enjeksiyon yaptılar gene banamısın demedi
criptonit lazım polata da galiba :D:D
kanalizasyonu takdir ettim, ben 15 lik atık su borusundan nası geçcek diye düşünüyodum
iskender adamı amerikada hapsetti herhal :D

o kadar abartmayın bu şekilde kanal sistemleri var ülkemizde.ancak için mantıksal kömik yani bu kadar güvenlikli bir yer kurupda onuda böyle bir kanal sisteminin üzerine kurmuş olmak.ha belki orası ortak kanal değilde zor durumlarda iskender ve adamlarıda kayratsın diye yapılmış bir yer diye düşünelim.polat nerden biliyoki öyle bir yerin varlığını?adamın beynini matkapla deldiler bide üstüne ingilizce konuştu:d zuhahaha

ya abdulheye yakıştıramadım bunu bende gercekten iskenderi almalıydı orada ama şanssızlığa denk geldi ayaklanma cıktı birde şöyle birşey var sonucta kendi başlarına gore plan yapıyorlar hepsinin capı belli polatsız bazı şeyleri tam yapsalar polatın anlamı kalmaz polatı polat yapan o işte zaten abdulhey herşeyi 4/4 lük yapsa polatın yerinde o olurdu :D:D

Geri