Kurtlar Vadisi'nde Ne Olacak ??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet bugün kurtlar vadisinde neler olacak bakalım. Umarım güzel bir bölümle karşılaşırız, zaten geçen haftada diziyi yayınlamadılar uyuz oldum.

valla onu bunu bılmemde bu aksam polat abımız kırıp gecırecek ortalıgı hem gulluye hemde hikmete soz verdı kesın ıskenderı bu bolumde ... :D

hele sukur fılm kendıne geldı yha polat abımız iskenderı nasıl oldurecek merak edıyorum bu arada su catısma sahnelerını bıraz daha gercekcı yapabılseler var yha daha manyaq saracak film

olsun olsun buda güzel gene

Bu bölüm gerçekten güzeldi.

bu bolume ssk bağkur emeklı sandıgı damgasını vurdu

mematıyle dalga gecmelerı muhtesemdı :D
kaziim gülme :D

hele sukur fılm kendıne geldı yha polat abımız iskenderı nasıl oldurecek merak edıyorum bu arada su catısma sahnelerını bıraz daha gercekcı yapabılseler var yha daha manyaq saracak film
bu polat sizin abinizmi?nezzarethaneler senin gibi abisi sanan ve kendini polat alemdar sananlarla dolu.bence yorumlarınıza dikkat edin.nedemek gerçekci çatışma sahnesi?bu zihniyet yakında sokaklara düşücek evlerdeki silahlar sokağa çıkacak bu gidişle.bunun sadece bir dizifilm olduğunu hala anlahyamayanlar ülkemizde.

can abi ben onu kastedmek ıstemedım polat benım abım falan da degıl ama ne bileyim bir amerıkan filminde adam çatısma sahnesını o kadar guzel aktarıyorkı insan inanıyo ama bizim türk filmlerınde ne bıleyım sankı adam sevgılısıne kosuyor.ornet 45 bolum bitmeden hemen öncekı sahnede sankı sevgılısıne kosuyor.sadece bunu kastedmek ıstemıstım ;)

Şimdi buraya kurtlar vadisinin hareketli gif'ini ekleyecem,Giray arkadaşımızı kızdıracam 250kb. geçiyor diye.Genede dayanamıyorum

iraktelefky4.gif

Son düzenleme:
Geri