5 yıldır izliyorum ama bu kadar saçmalayacakları hiç aklıma gelmemişti.
Özellikle iktidarla yakınlaşmak ve kendi holdinglerinin önünü açmak için Ergenekon davasını kullanması bu saçmalığı iyice artırdı. Hatta o kadar ileri gidildi ki, PKK'nın savunuculuğu bile yapılmaya başladı. BAşlangıçta bir terörist (muro) sevdirildive hoş gösterildi. Şimdi ise Pkk eylemleri de ordudan emekli olan ŞEREFLİ insanlara yani DEVLETE ihale edildi.
Şimdi sadece dizi olarak incelersek, bir sürü saçma nokta var.
- Öncelikle teknolojinin her nimetinden faydalanan İskenden, neden polatın kaldığı hücreye 25-30 milyonluk bir kamera koyup izlemiyor.
- Polatı her gün niye tıraş ediyorlar,
- Memati ile niye kimse uğraşmıyor,
- Bir Genelkurmayı sadece 15,20 asker mi korur. (Halbuki sıradan Albay bile bir yere gitmeden önce tüm yollar denetlenir ve enüst seviyede her noktadan koruması sağlanır.)
- Yukarıda arkadaşın dediği gibi polat niye ötüyor heman.
vbvbvbvbvbvbv..............................
size katılıyorum ve ilave olarak;
-kloset altındaki betonu somya demiriyle nasıl kazabilir diyelimki kazdı bir alt katamı ulaşmaya çalışacak ulaşsa ne olacak?
-elleri bağlı 8 kişiye dalan adam iskender yokken odada sadece hademe be 1 güvenlik varken onları etkisiz hale getirip güvenliğin silahını alıp neden kaçmayo denemez?
-memati madem herşeyi göze aldı arabayla dalmak yerine hapishane çıkışında bekleyip ambulansdan almaya neden kalkmıyor?
-abdül neden alıp başını gitmiş neden polat umurlarında değil.mematiyle neden bişeyler yapmak için bekliyorlar?
-ülkemizde ben ilkkez kurtlar vadisinde klosetin yere civatayla bağlandığını gördüm
-polatın hapları yuttuğunu sananlar yerinden kımıldamadığını düşünerek tuvalet ihtiyacınıda kendileri gördürmeleri gerekmezmi?tuvalete atılan haplardan sonra polatın reservuara neden ve nasıl bastığını neden düşünmüyorlar?
-ve hergün saçlarını düzeltip sakallarını kesiyolarmı