Kurtlar Vadisi'nde Ne Olacak ??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya benım gozume doktorun yüzüğü takıldı onun aynısından sankım ıhtıyarladada vardı.ya bide diyomkı doktor ıhtıyarlardan olsa nıye ıskence yapıyo sonra diyomkı inandırı olsun diyemi. sonra bide güray kafamı kurcalıyo doktor tahlıl sonuclarına bakarken bıraz sasırmıs ıfadesı vardı güray tahlillerimi değişirdi o da olabılır. bide yemek yedıren adamdanda supelenıyorum.bu kısıden bırı polatı cıkaracak ıcerıden ama hangisi ???????????

o yüzük benimde ilgimi cekti vede saati polatta da aynen sağ elinde yüzük ve saat vardı..doktorun bant kayıtlarını özellikle istemeside ayrı bi soru :)

ya benım gozume doktorun yüzüğü takıldı onun aynısından sankım ıhtıyarladada vardı.ya bide diyomkı doktor ıhtıyarlardan olsa nıye ıskence yapıyo sonra diyomkı inandırı olsun diyemi. sonra bide güray kafamı kurcalıyo doktor tahlıl sonuclarına bakarken bıraz sasırmıs ıfadesı vardı güray tahlillerimi değişirdi o da olabılır. bide yemek yedıren adamdanda supelenıyorum.bu kısıden bırı polatı cıkaracak ıcerıden ama hangisi ???????????

İşte bunlara katılırım.:)
Gerçekten İskenderin adamları içerisine ihtiyarlar casus sokmuş olabilir. Ancak Polatla iskenderin takası zor gibime geliyor....

o yüzük benimde ilgimi cekti vede saati polatta da aynen sağ elinde yüzük ve saat vardı..doktorun bant kayıtlarını özellikle istemeside ayrı bi soru :)

eger casus doktorsa kayıtları ıncelemesının sebebı ihtiyarların polatın otup otmedıgını ogrenmesı ıcın olabilir.ayrıca saati abdülde sağa takıyor.ancak mematı abdülü görünce niye bu kadar sasırdı.polatta olabilir.gelecek bolumde nasıl kactıgıda anlatılabılır.filmde bi hayal bir gercek verılırse boyle olur işte :D teori üstüne teori :D

Son düzenleme:
yok artık polat değildir herhalde ama oladabilir hiç böyle bir ihtimal düşünmemiştim:D mematiyi durduran abdülhey olabilir yeniden ufaktan toparlanmaya başlarlar erhanda ayaklandı polat için seferber olabilirler..ama doktorun bu kadar işkencesine ne denmeli.. eğer doktor ihtiyarlardan biri değilse ve polat bu durumdayken iğneyide yedi iskenderide alamazlarsa polat cok darma duman hale gelir.. abdülheyde sağa takıyor saati KGT cilerin kanında var sanırım bu :D

raci şaşmazı bi yakalrsam var ya her bölümün sonunda bi soru işaretlerı haftaya kadar kafam allak bullak oluyo baslıyacam böyle işin içine :D

ya walla benım içimde hala bir his varki mematinin arabasına elını koyan polat gibime gelıyor. çünkü ondan baskasına o kadar şaşırmaz.. tabiki iddaa da etmıyorum abdülde olabilir onunda olmus olabıleceğini düşündüğü içinde sasırıyor olabilir.

polat olması çok zor.. abdülheyin elidir.. bencede ordan hapishaneye gidene kdr iskenderi alıp polatla takasa girmeleri gerek yada doktor yapacak bişeler.. ayrıca polat odaya girerken iskenderin ağzından bişeyi kodladı ona bi anlam werebildiniz mi?

iskenderın hücre kodu olabılır yada kapı kodlarından bırı

Geri