Kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 YKr arttı

yılmaz85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ankara (AA) - Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 5 YKr arttı.

Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı BP ve Shelle bayilerinde 3,54 YTL'den 3,59 YTL'ye yükseldi. İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, söz konusu dağıtım firmalarının bayilerinde 3,55 YTL'den 3,60 YTL'ye çıktı.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Economy&id=N156005&date=13Haziran2008

4 yapsınlar direk daha 1-2 sene zam yapmasınlar.hiç olmazsa zam haberi duyup moralim bozulmasa.

Zam gelmeden bugün benzin aldım şükürler olsun:D Ya sanırım şom ağızlıyım biraz:( bugün benzin alırken pompa görevlisine abi henüz artmadı benzin fiyatı de mi dedim..şimdi bu haberi okuyorum...:( ben bu aracı satarım gider az yakan bir dizel alırım..gerçi dizelde aldı başını gitti..

ne olcak bu turkıyenın halı cebımızde para durmaz oldu bı cebımıze gırıye bı cemızden cıkıyo :sorry:

Daha Bunlar Iyi Günlerimiz Allah Beterinden Korusun

Dünya Ekonomisinin ve memleketin hali içler acısı. Allah yardımcımız olsun dostlar.

cok sukur okul bitti benzinle derdm bitti ama sanrm okul basalyana kadar 5 myln olacak bu benzn o zaman napcam bakalım.nese dusunemeyeym en iyisi simdden:D

Geri