kumandadan cam kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ytuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler herkese​
forumların bazılarında vectra b nin uzaktan kumandasına iki kez basıdığında 4 cam otomatik kalktığını söylüyorlar.Benim aracımda ikinci kez bastığımda kumandaya basılı tuttuğumda camlar kapanıyor.Düğmeye basılı tutmadan camlarını nasıl kapatabilirim ekstra bi işlem yapmam gerekiyormu?​
Bilgileriniz için teşekkürler.​

valla bizim araç 2000model 2.0 dizel , ben bir kez kapama tuşuna bassamda camlar kalkıyor.

osman tuncay nasıl yapılır diye soruyor senin araç nasıl oluyor diye sormuyorki

İyi günler herkese​

forumların bazılarında vectra b nin uzaktan kumandasına iki kez basıdığında 4 cam otomatik kalktığını söylüyorlar.Benim aracımda ikinci kez bastığımda kumandaya basılı tuttuğumda camlar kapanıyor.Düğmeye basılı tutmadan camlarını nasıl kapatabilirim ekstra bi işlem yapmam gerekiyormu?​
Bilgileriniz için teşekkürler.​

bence sen öyle zannediyorsun yani basılı tuttugunda kalktıgını zannediyorsundur heralde. bir kez bas bekle biraz eger kalkmazsa kapı kilidini aç bu kez çift kilitleme yap (ama basılı tutma bu sefer). böyle bi dene bakalım olması gerek.

bence sen öyle zannediyorsun yani basılı tuttugunda kalktıgını zannediyorsundur heralde. bir kez bas bekle biraz eger kalkmazsa kapı kilidini aç bu kez çift kilitleme yap (ama basılı tutma bu sefer). böyle bi dene bakalım olması gerek.

:good:

benim bildigim basılı tutman gerekiyor

yok abicim ya sen yanlış biliyorsun yada bu kilitler birbirinden farklı :D bizim araçta vectra b, hem tek kilitte hem çift kilitte camlar otomatik kapanıyor.

Hiç kilitlenmiyorsa ne yapmak lazım.Mesela benim arabanın uzaktan kumandası ile ne yapsamda camlar kalkmadı.Ancak anahtarı kapı kilidine sokup sağa döndürüp tutunca kalkıyorlar.Kumandadan camları kaldırmak için ne yapabilirim.Kumanda iyi çalışıyor kapıları kilitliyor ama bu cam kaldırma olayı yok.

bizim vectrada kumandadan basınca kalkıyo...

merhaba ben denedim ama tek basmayla olmuyor arkadaşım kapatma veya açma tuşuna uzun basman gerekiyor..

Geri