kumandadan cam kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1999 Astra G Aracima Kumandaya Basildiginda Otomatik Cam Kapama Yapiyor Sanayide 20 Ytl Yaptirdim Yaptigi ön Sürücü Kapisinin Menteşenin Ordaki Kablolarlarla Oynadi Aslinda Bilen Kendide Yapar..

Modül taktırmadan yapıla biliyomu? Yapılıyorsa nasıl yapılıyor ve sisteme herhangibir zararı var mı? Zararı yoksa yaptırmayı düşünüyorum.

Bu işlem modülsüz oluyor mu onu öğrenmek istiyorum.Eğer modülsüz bu işlem oluyorsa sisteme herhangibir zararı oluyormu?Eğer olmuyorsa yaptırmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar Iyi Bir Opelciniz Varsa Bu Işlem çok Basit.bende Astra G Için Yaptirdim.molüle Falan Gerek Yok.sadece Sol Tarafda Yani Kapi Eşiğinin Orada Iki Kablonun şase Ile BiRbirine Bağlanmasi IlE Oluyor.ama Ben Hangi Kablolar GöremediM. Ilk Firsatda Resimli Bilgi Vereceğim...

Resimli bilgi verirsen çok memnun olcam HAST A ASTRA.Herhangibir problem olmuyor dimi elektrik tesisatı açısından.Verceğin problem yaratmadan çalışıyor.Resimli bilgi için şimdiden teşekkürler.

forumda arayın var ben bu konuda bilgi vermiştim çok kez.

arkadaşlar serviste tech 2 ile vectra b ye omega nın cam kaldırma programı atılıyor.kilitleme düğmesine basılı tutunca kaldırıyor.

tansu usta bize bir bilgi daha verirseniz çok memnun olurum.Forlarda aradım ben bulamadım heralde.Yardımcı olursanız sevinirim.

tansu usta bize bir bilgi daha verirseniz çok memnun olurum.Forlarda aradım ben bulamadım heralde.Yardımcı olursanız sevinirim.

aynı konu ile ilgili bu açmış olduğunuz 2. başlık...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php/kumandayla-cam-kaldirma-16792.html?t=16792

yukardaki başlıkta da Tansu Usta size aynı cevabı verdi...

Forumlarda "cam kaldırma" diye ARATIRSANIZ???? gerekli bilgilere ulaşıyorsunuz... [Test Edildi]

Forumlarımızda GEREKLİ BİLGİLER en ince ayrıntısına kadar var, lütfen biraz zaman ayırıp, dikkatlice bakalım...

Ustalarımız da aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalmasınlar...

Keyifli Forumlar...

2007 astra classic'te tek de kilitlesen çift de kilitlesen basılı da tutsan camları kaldırmıyor. sadece anahtarı sağa çevirip beklersen kapanıyor.
bilginize...

Geri