Kumanda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oya.10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oya.10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar , yeni aldığım aracımın uzaktan kumandasının butonları parçalanmak üzere. İlla yeni kumanda mı almam gerekiyor? Benimle aynı sorunu yaşamış olanlar varsa lütfen yardım edin

bu sorun tüm opeller de var bununla ilgili konu başlıkları vardı sitede aratırsan bulursun

ast g ile vec b kumanda kapakları var corsa c de yakında gelecek

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dün sipariş ettim ürünü, elime geçince size yorum yazarım.

o kumandanın üzerinde kırmızı ışık (corsalarda var sizinkinde varmı bilmiyorum) gelen kapak takılınca kapanıyor. Orayı dikketlice delip kesersen takmadan önce alttan ışığı görebilirsin sanırım...
alınca kalitesini yazarsanız alacak arkadaşlara referans olur...

Benim ki makyajlı kasa (2004) olduğu için kırmızı led yok. Kumanda kılıfı bugün elime geçti. Değiştirmesi gerçekten kolaymış (yapabileceğimi hiç zannetmiyordum en başta). Ürün yan sanayi ama kalitesi hiç fena durmuyor. Artık benim anahtarımda üzerindeki bantlardan kurtuldu :)

güle güle kullanın o zaman... benim kumandanında switcler arızalı sanırım. basmaktan benimkide delinecek nerdeyse... switch bulup değiştireyim. kaplamalar güzelse ondanda alırım... Aklınızda bulunsun korna butonlarımızda çabuk deliniyor. 10 tl ye çiftini alabilirsiniz...

Geri