Kumanda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkn bcr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hkn bcr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim aracın kumanda mesafesi baya kısaymış hiç dikkat etmedim arkadaşın opel corsa 1.3 tdi si var geçen gün kumandayla arabayı açtı nerdeyse 50-60 metre var arcın kiltleri açıldı benim arcın yanına geliyosun anca açıyo pili değiştirdim boş yine aynı ne olabilir beni aydınlatırsanız sevinirim

50-60 m bayağı uzun bi mesafe. kitapçıktada 10m civarı yazıyor. benimki yandan 10 metreden alıyor. çaprazda biraz nazlanıyor4-5m falan

uyduyla falan haberleşiyorsa ....

benim fii tarihinde tipom vardı onada alarm takmışdım maşallah oda 100 metreden çekerdi ama bu vectra benimkide 8 metre belki dahada az mesafede çekiyor

50 60 fazla ama bendeki de iyi çekiyor
tam ölçmedim 20-30 m filan vardır herhalde
mesela kapalı garaj kapısından alıyor (saç kapı-üstte çok az cam var)

abartı olmasın araba oto parkta hemde şaşırdım kaldım o arabadamı bir anormallik var benim arabadamı benim arabanın yanına geliyorum anca kapılar açılıyo 1-2 metre

arkadaşlar mesajları tam okumadım ama anladığım kadarıyla kumanda mesafesi yarıştırılıyor ama kumandanın uzaktan çekmesi bi avantaj değil dezavantajdır. Yanlışım varsa düzeltin

bende rahatlıkla 20-30 m civarında sorunsuz kullanıyorum

ben 5 . katta oturuyorum araba otoparkta apartmana yaklaşık 20 m. uzakta duruyor. evden arabamı açıp kapatabiliyorum 40 50 m. civarı var sanırım.

Geri