- Konuyu Başlatan
arkadaşlar tahminimce henüz satışı yok. bu konuyla ilgili bir bilgiye ulaşırsam paylaşırım.cevaplar için teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar ben çorumda gördüm torostu yalnız adam lpg tankını bagaja değil bagajın altına dışa yani monte etmişti arkayıda kaldırmış heralde yük binince tank yere değmesin diye bide kartel muhafaza gibi bi koruma takmış tankın üzerini örtmüş yani bagaj bomboştu istepmesi bagajdaydı açaba böle bişeyler bizim opellerde olabilirmi sizce
Kimse nerden alindigindan bahsetmemis.. arkadaslar nerden temin edicez bunu onu bilen varmi laf kalabaligi yapmayalim lutfen soru gayet acik nerden teminedlir ve kac para diye sormus arkadas banada ayni bilgiler lazim. bilen arkadaslar yardimci olabilirmi lutfen
arkadaşlar ben çorumda gördüm torostu yalnız adam lpg tankını bagaja değil bagajın altına dışa yani monte etmişti arkayıda kaldırmış heralde yük binince tank yere değmesin diye bide kartel muhafaza gibi bi koruma takmış tankın üzerini örtmüş yani bagaj bomboştu istepmesi bagajdaydı açaba böle bişeyler bizim opellerde olabilirmi sizce
![]()
![]()
![]()
![]()
sabretmek lazım azcık, vikipedi diil ki bu hemen yazınca cevap çıksın
o şekilde muayeneden geçer mi ki? dışarda tank sakat olur sanki