küçük stepne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar tahminimce henüz satışı yok. bu konuyla ilgili bir bilgiye ulaşırsam paylaşırım.cevaplar için teşekkürler

aynı sıkıntıdan bende de var bulan veya alan varsa sölesin bizde bakalım....

kardes bilmem duydunuzmu yada biliyormusunuz mesela ben ikinci el aldim arabayi yedek lastik yeri bos adama dedim nerde yedek lastik adam bana bir göstergeli bisey küpseker kutusu kadar pompaymis cakmakliga takiyosun birde tüp var 1lt pet sise kadar hepsi bu lastik patlarsa bunu uyguluyosun pompasi ile basima gelmedi daha lastik patlamasi dolayisi ile kullanmadim daha kullanan varsa anlatsin belki kücük lastikten daha kullanislidir ama lastik gümleyip parcalanirsa bu da ise yaramaz ama opel fabrika cikisi bunu koymus sizce nasil

arkadaşlar ben çorumda gördüm torostu yalnız adam lpg tankını bagaja değil bagajın altına dışa yani monte etmişti arkayıda kaldırmış heralde yük binince tank yere değmesin diye bide kartel muhafaza gibi bi koruma takmış tankın üzerini örtmüş yani bagaj bomboştu istepmesi bagajdaydı açaba böle bişeyler bizim opellerde olabilirmi sizce

bunun gibi bir sorun için çıkmacılar çözüm olabilir. yıldız sanayi de varmış arkadaşlar bahsetti bayağı detaylı anlatımı için "ankarada çıkmacı bulmak" diye bir başlığa bakabilirsin.

laf aramızda bende düşünmüştüm onu ama bir düşününce ankarada nerede ise adım başı benzin istasyonu var.. e lastik yarılmadıktan sonra en yakın benzinciye rahatlıkla gidersin. benim stepne evde balkonda bir lastikte işyerinin deposunda duruyor. olur lazım olur ara beni çekinme gelir veririm :)

ps: imzana isim soyisim koymadın diye yönetimden yada kendini mod görmek isteyenlerden bir uyarı mesajı alabilirsin.. şaşırma ..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çorumda gördüm torostu yalnız adam lpg tankını bagaja değil bagajın altına dışa yani monte etmişti arkayıda kaldırmış heralde yük binince tank yere değmesin diye bide kartel muhafaza gibi bi koruma takmış tankın üzerini örtmüş yani bagaj bomboştu istepmesi bagajdaydı açaba böle bişeyler bizim opellerde olabilirmi sizce

malesef mümkün değil çünkü toroslarda stepne sagda dik duruyo

bizim stepne bagajda bi oyuk var onun içinde :(

Arkadaşlar bende bahsettiğiniz küçük stepneden var.. Ankaradan arkadaşım çıkmacılardan temin etti.. Yer kaplamıyor simit depo sayesinde bagajın tamamı kullanılıyor.. Bagajda hiç yer kaplamıyor... Lastik patladığında max.hız 50 km ile ilk lastikciye kadar gidiyorsunuz...
Ben memnunum tavsiye ederim...

Servislerde var:) Fiyat biraz tuzlu ama jantı bulabilirseniz lastik markalarının bu tür lastikleri mevcut sipariş veriyosunuz 2 haftaya geliyor. Ama jantı bulmak sorun ama servislerin çoğuda jantı temin edebiliyor.

Kimse nerden alindigindan bahsetmemis.. arkadaslar nerden temin edicez bunu onu bilen varmi laf kalabaligi yapmayalim lutfen soru gayet acik nerden teminedlir ve kac para diye sormus arkadas banada ayni bilgiler lazim. bilen arkadaslar yardimci olabilirmi lutfen

:D :D :D :D
sabretmek lazım azcık, vikipedi diil ki bu hemen yazınca cevap çıksın

o şekilde muayeneden geçer mi ki? dışarda tank sakat olur sanki

:D :D :D :D
sabretmek lazım azcık, vikipedi diil ki bu hemen yazınca cevap çıksın

o şekilde muayeneden geçer mi ki? dışarda tank sakat olur sanki

dışarıda duran tank vizeden geçmez imkansız benim arabanın gaz hortumkları içeriden geçiyordu dışarıya aldırdılar onuda içeriye koydurmazlar :D

Geri