Küçük Bir Kaza Yaptım

Kazayı yaptıktan 1 gün sonra servise gittiğimde sordum tampon değişirmi yoksa tamiremi gider diye cevap şu şekilde oldu örneğin tamirden gelen tampon yerine oturmayabilir ve ancak biz uygun görürsek yenisiyle değişir dediler genelde tamir ettiklerini ve kasko şirketlerinin masraftan kaçmak için böyle yaptıklarını söylediler

direk tamponu değiştirin o tampon bir daha imana zor gelir diyecektim bende :D

siz tam düşündüğümü söylemişsiniz...

oturmuyor .. hiç lami cimi yok olmuyor..

ya altındaki siyah kauçuğu takamıyorlar ya boyarken çeki demiri kapağını adam akıllı yapamıyorlar...

ben yetkili servise boyattım (izmir egem) rezillik ...

ne dış sıcaklık müşürüm takılmış ne davlumbazlar tam oturtulmuş..
ne tampon altı siyah plastik adam akıllı takılmış(ki kopartmışlar sökerken alttan vida atmışlar 2 şer tane )

demek istediğim sıfır tampon alın :)

geçmiş olsun. tekrar söylüyorum kaskoya dikkat. yetkili serviste yaptırmıyoırsan onlar sana fiyat verecektir ve kaskko o fiyatı fazla bulup sana daha azını ödeyecektir. onun için bence danış öyle yaptır.
servis fiyatı belirler,değişecek listesini hazırlar eksper çağırılır eksper onaylarsa araç sahibine haber verilip onarım yapılır. ezbere olmaz. anlaşmalı olmayan yerlerde tek fark eksper düzenli ziyaret etmediğinden bikaç gün eksper bekleyebilirsiniz.
ama ekspere ulaşıp randevulaşılarak servise de gidilebilir.
ama kasko bu fiyat fazla al sana şukadar demez.

direk tamponu değiştirin o tampon bir daha imana zor gelir diyecektim bende :D

siz tam düşündüğümü söylemişsiniz...

oturmuyor .. hiç lami cimi yok olmuyor..

ya altındaki siyah kauçuğu takamıyorlar ya boyarken çeki demiri kapağını adam akıllı yapamıyorlar...

ben yetkili servise boyattım (izmir egem) rezillik ...

ne dış sıcaklık müşürüm takılmış ne davlumbazlar tam oturtulmuş..
ne tampon altı siyah plastik adam akıllı takılmış(ki kopartmışlar sökerken alttan vida atmışlar 2 şer tane )

demek istediğim sıfır tampon alın :)
öyle dediğin gibi takılıyorsa hapı yuttuk sonradan bidaha uğraş işin yoksa

Son düzenleme:
Geçmiş Olsun

Arkadaşlar 2006 vectra c ön tampon fiyatını bilen varmı?

yaa yazıktır bence bu kadar küçük birşey için tamponu değiştirtme.Satarken çok başın arır.Autoking benzeri yerlerde halletmeye çalış bence

Tamponun orta kısmında ve sadece sol tarafında sorun var resimdede gözüktüğü gibi bir de çıkıntı var solda sağ taraf tertemiz bunun için bile sökülüp boyanıyormu kusura bakmayın bu konularda pek bir bilgim yok

tampon değiştirmekten başın falan ağrımaz hiç merak etme.
neticede sökülebilir plastik bişey,
kaskodan yaptırıyosan götür serviste yenisini taksınlar hiç uğraşma tamirle falan başın ağrımasın...
al yepyeni tamponu cillop gibi.
vectra c nin epeyce tuzluydu sanırım tamponu o yüzden kaskoya müracat,

Geri